Η θέση της Θύρας 7 για τα τελευταία γεγονότα

Η θέση της Θύρας 7 για τα τελευταία γεγονότα

Gazzetta team
Η θέση της Θύρας 7 για τα τελευταία γεγονότα

bet365

Η Θύρα 7 πήρε θέση για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, τις καταγγελίες Ίβιτς και την διαφορετική αντιμετώπιση από τα media.
Μεταξύ άλλων στο κείμενο - θέση της Θύρας 7 τονίζεται:
Τα τελευταία χρόνια διαβάζουμε για εγκληματικές οργανώσεις, παράγκες και τσαντίρια. Βλέπουμε συνομιλίες με υποκλοπές απ' την ΕΥΠ κουρελόχαρτα, λίβελους και λιβελούλες για την μαφία που διοικεί το ποδόσφαιρο και πάντα όλα με κοινό παρονομαστή τον Ολυμπιακό. Βήχουμε στην κερκίδα και περιμένετε να γράψετε για γιούχες. Δεν έχουμε δει όμως ούτε μία φορά ομολογία παράγοντα του Ολυμπιακού για κάτι. Τώρα που έχει την ομολογία προπονητή (σ.σ. ΠΑΟΚ) για στησίματα παικτών μούγγα. Τι έγινε ρε αντικειμενικοί; Αυτό δεν είναι είδηση; Οι ανατροπές είναι όλες καθαρές; Γιατί παραμαζεύτηκαν πολλές. Δεν αποτελεί ανακοίνωση αλλά θέση της Θύρας 7 για τα γεγονότα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα