Ικανοποίηση στην ΑΕΚ για το Κ.Ε.Σ.Α.

Ικανοποίηση στην ΑΕΚ για το Κ.Ε.Σ.Α.

Γιώργος Τσακίρης
Ικανοποίηση στην ΑΕΚ για το Κ.Ε.Σ.Α.

bet365

«Είμαστε απολυτα ικανοποιημένοι», ανέφεραν οι άνθρωποι της ΑΕΚ μετά το τέλος της συνεδρίαασης του Κ.Ε.Σ.Α που διήρκησε πάνω από 2.5 ώρες.

Απόλυτα ικανοποιημένοι ήταν οι άνθρωποι της ΑΕΚ μετά το τέλος της συνεδρίασης του Κ.Ε.Σ.Α, αφού όιλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά για το θέμα του γηπέδου.

Από το Κ.Ε.Σ.Α ζητήθηκε να υπάρξουν κάποιες μικρές τροποποιήσεις οι οποίες έγιναν απόλυτα δεκτές και αναμένεται να υποβληθούν μεσα στο επόμενο δεκαήμερο οπως προβλέπεται αφού δεν ζητήθηκε κάτι το παράλογο και μη εφικτό και ταυτόχρονα αυτό που ελπίζουν είναι μετά και τις αλλαγές αυτές, να υπάρξει μέσα στο Δεκέμβριο συνεδρίαση του Κ.Ε.Σ.Α ώστε να γίνει η τελική έγκριση της μελέτης και στη συνέχεια να απομένει η υπογραφή του Υπουργού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα