Το... αίτημα του Τσόρι και το come back Μάριν

Δημήτρης Τομαράς
Το... αίτημα του Τσόρι και το come back Μάριν

bet365

Ο Τσόρι ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση και φέρεται να ζήτησε ο ίδιος να μείνει εκτός με ΑΟΧ ενώ ο Μάριν προορίζεται ακόμα και για βασικός.

Οι αλλαγές και οι νέες ευκαιρίες ξεκίνησαν πάλι από τον Μπέντο. Ο Μάριν επανήλθε στην αποστολή για πρώτη φορά μετά το ματς Κυπέλλου με Πλατανιά στα τέλη Οκτώβρη (26/10) ενώ στο πρωτάθλημα είχε να παίξει από τις 15 Οκτωβρίου. Ο Γερμανός άσος μάλιστα έχει σοβαρές πιθανότητες για να είναι βασικός, όπως και ο Πάρντο αλλά και ο Ρομαό.

Από την άλλη το θέμα του Τσόρι φαίνεται να είναι κυρίως ψυχολογικό. Ο Αργεντίνος φέρεται να ζήτησε από το τεχνικό τιμ να τον αφήσει εκτός διότι ήταν πολύ άσχημα μετά την διάρρηξη στο σπίτι του και τα όσα συνέβησαν. Να βρει έτσι την ηρεμία του και τα... πατήματά του και μετά να μπορέσει να τεθεί ξανά στην διάθεση του Μπέντο. Ο Μπέντο έδειξε κατανόηση και ας τον είχε σκεφτεί για αποστολή και ακόμα και για 11άδα. Ο Ίβηρας τεχνικός πάντως δείχνει να... μαλακώνει κάπως την στάση του σε σχέση με τους παίκτες που είχε μέχρι πρότινος σε αγωνιστική... καραντίνα. Όχι για όλους βέβαια αλλά και για κάποιους. Όσο για τον Σιόβα παραμένει φευγάτος και υπό αποχώρηση και αυτό πιστοποιήθηκε από το ότι τέθηκε εκ νέου off.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα