Κάποτε περιμέναμε με λαχτάρα τώρα με φόβο για το τι θα δούμε!

Κάποτε περιμέναμε με λαχτάρα τώρα με φόβο για το τι θα δούμε!

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Κάποτε περιμέναμε με λαχτάρα τώρα με φόβο για το τι θα δούμε!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον σημερινό Παναθηναϊκό, που οι φίλοι του περιμένουν με φόβο μήπως δουν και μία ήττα από τον ΟΦΗ και αποκλεισμό από το κύπελλο, ενώ πιο παλιά περίμεναν με λαχτάρα να δουν την αγαπημένη τους ομάδα και τονίζει ότι η νίκη στο εχθρικό Ηράκλειο είναι το αυτονόητο απόψε...

Φθάσαμε, λοιπόν, σε αυτό το σημείο. Από εκεί, που περιμέναμε με λαχτάρα πότε θα έρθει η ώρα να δούμε τον Παναθηναϊκό, τώρα να πλησιάζει η ώρα και να φοβόμαστε για το τι θα δούμε και πως θα είμαστε μετά το ματς. Κάπως έτσι είναι τα πράγματα πριν το αποψινό αγώνα κυπέλλου με τον ΟΦΗ. Αυτός ο Παναθηναϊκός σου δείχνει κάθε φορά, ότι έχει και πιο κάτω και το μυαλό όλων μας πάει, μήπως γίνει και το αποκορύφωμα της φετινής χρονιάς και αποκλειστούμε από το κύπελλο, από την φάση των ομίλων! Μόνο αυτό δεν έχουμε δει ακόμα.

Δεν θέλει και πολύ. Χάνεις σήμερα από τον ΟΦΗ, δεν κερδίζεις τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη στην τρίτη αγωνιστική του κυπέλλου και… αντίο. Για όλα ικανό τον έχω τον Παναθηναϊκό, που βλέπω τον τελευταίο μήνα ειδικά.

Και σήμερα παίζουμε και κόντρα σε μία ομάδα, τον ΟΦΗ, που αυτό το ματς το περιμένει από την ημέρα, που έπεσε στην Σούπερ Λίγκα. Ζουν και αναπνέουν, για να κερδίσουν τον Παναθηναϊκό. Αν το κάνουν δεν τους νοιάζει το παρακάτω. Η χρονιά θα είναι πετυχημένη έτσι και αλλιώς. Το μίσος τους για τον Παναθηναϊκό κρατάει πολλά χρόνια, το δείχνουν και το λένε φανερά. Και σήμερα όλοι οι παίκτες του ΟΦΗ θα μπουν στο γήπεδο, για να παίξουν τελικό. Και δεν έχει καμία σημασία, που ο ΟΦΗ παίζει Football League. Αν ο Παναθηναϊκός δεν… εμφανιστεί στο γήπεδο δεν θα κερδίσει και σήμερα. Και σήμερα δεν θέλει μόνο να είσαι καλός, αλλά να έχεις και ψυχή. Και να παίξεις σε ένα αγωνιστικό χώρο, που μοιάζει με… χωράφι.

Από την άλλη το γεγονός, ότι αυτή η ομάδα, που λέγεται Παναθηναϊκός(και δεν έχει σχέση με τον Παναθηναϊκό, που θέλουμε) μας έχει βάλει στην αμφιβολία αν μπορεί να κερδίσει μία ομάδα Football League δείχνει την κατάντια του Παναθηναϊκού. Αυτό τα λέει όλα. Αυτό και τέλος. Η νίκη απόψε είναι το αυτονόητο και ουδείς δικαιούται να το πανηγυρίσει και να μείνει σε αυτό. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα επιδεινώσει και άλλο την κατάσταση και οι εξελίξεις θα είναι αναπόφευκτες…

ΥΓ: Ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Νιόπλιας, που πήρε το τελευταίο πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό το 2010 θέλει και αυτός σαν… τρελός να κερδίσει απόψε τον Παναθηναϊκό. Όπως ήθελε και το έκανε δύο φορές σαν προπονητής του Ατρομήτου πριν δύο χρόνια..

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.