Κάποτε περιμέναμε με λαχτάρα τώρα με φόβο για το τι θα δούμε!

Κάποτε περιμέναμε με λαχτάρα τώρα με φόβο για το τι θα δούμε!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον σημερινό Παναθηναϊκό, που οι φίλοι του περιμένουν με φόβο μήπως δουν και μία ήττα από τον ΟΦΗ και αποκλεισμό από το κύπελλο, ενώ πιο παλιά περίμεναν με λαχτάρα να δουν την αγαπημένη τους ομάδα και τονίζει ότι η νίκη στο εχθρικό Ηράκλειο είναι το αυτονόητο απόψε...

Κάποτε περιμέναμε με λαχτάρα τώρα με φόβο για το τι θα δούμε!

Φθάσαμε, λοιπόν, σε αυτό το σημείο. Από εκεί, που περιμέναμε με λαχτάρα πότε θα έρθει η ώρα να δούμε τον Παναθηναϊκό, τώρα να πλησιάζει η ώρα και να φοβόμαστε για το τι θα δούμε και πως θα είμαστε μετά το ματς. Κάπως έτσι είναι τα πράγματα πριν το αποψινό αγώνα κυπέλλου με τον ΟΦΗ. Αυτός ο Παναθηναϊκός σου δείχνει κάθε φορά, ότι έχει και πιο κάτω και το μυαλό όλων μας πάει, μήπως γίνει και το αποκορύφωμα της φετινής χρονιάς και αποκλειστούμε από το κύπελλο, από την φάση των ομίλων! Μόνο αυτό δεν έχουμε δει ακόμα.

Δεν θέλει και πολύ. Χάνεις σήμερα από τον ΟΦΗ, δεν κερδίζεις τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη στην τρίτη αγωνιστική του κυπέλλου και… αντίο. Για όλα ικανό τον έχω τον Παναθηναϊκό, που βλέπω τον τελευταίο μήνα ειδικά.

Και σήμερα παίζουμε και κόντρα σε μία ομάδα, τον ΟΦΗ, που αυτό το ματς το περιμένει από την ημέρα, που έπεσε στην Σούπερ Λίγκα. Ζουν και αναπνέουν, για να κερδίσουν τον Παναθηναϊκό. Αν το κάνουν δεν τους νοιάζει το παρακάτω. Η χρονιά θα είναι πετυχημένη έτσι και αλλιώς. Το μίσος τους για τον Παναθηναϊκό κρατάει πολλά χρόνια, το δείχνουν και το λένε φανερά. Και σήμερα όλοι οι παίκτες του ΟΦΗ θα μπουν στο γήπεδο, για να παίξουν τελικό. Και δεν έχει καμία σημασία, που ο ΟΦΗ παίζει Football League. Αν ο Παναθηναϊκός δεν… εμφανιστεί στο γήπεδο δεν θα κερδίσει και σήμερα. Και σήμερα δεν θέλει μόνο να είσαι καλός, αλλά να έχεις και ψυχή. Και να παίξεις σε ένα αγωνιστικό χώρο, που μοιάζει με… χωράφι.

Από την άλλη το γεγονός, ότι αυτή η ομάδα, που λέγεται Παναθηναϊκός(και δεν έχει σχέση με τον Παναθηναϊκό, που θέλουμε) μας έχει βάλει στην αμφιβολία αν μπορεί να κερδίσει μία ομάδα Football League δείχνει την κατάντια του Παναθηναϊκού. Αυτό τα λέει όλα. Αυτό και τέλος. Η νίκη απόψε είναι το αυτονόητο και ουδείς δικαιούται να το πανηγυρίσει και να μείνει σε αυτό. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα επιδεινώσει και άλλο την κατάσταση και οι εξελίξεις θα είναι αναπόφευκτες…

ΥΓ: Ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Νιόπλιας, που πήρε το τελευταίο πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό το 2010 θέλει και αυτός σαν… τρελός να κερδίσει απόψε τον Παναθηναϊκό. Όπως ήθελε και το έκανε δύο φορές σαν προπονητής του Ατρομήτου πριν δύο χρόνια..

Best of internet