Διάρρηξη στο σπίτι του Τσόρι!

Διάρρηξη στο σπίτι του Τσόρι!

Gazzetta team
Διάρρηξη στο σπίτι του Τσόρι!

bet365

Διάρρηξη σημειώθηκε στο σπίτι του Τσόρι Ντομίνγκες με τους δράστες να φεύγουν με... λεία χρήματα και άλλα πολύτιμα υπάρχοντα!

Όπως προκύπτει από το αστυνομικό ρεπορτάζ και μεταφέρει το Newsit του άρπαξαν κοσμήματα, χρήματα και ρούχα. Ο Τσόρι με την οικογένειά του απουσίαζαν από το σπίτι. Μόλις γύρισε και είδε τι συνέβη επικοινώνησε με την αστυνομία. Πάντα σύμφωνα με τα όσα μεταφέρονται τρεις διαρρήκτες εισέβαλλαν στη μονοκατοικία του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού στη Βούλα. Γνώριζαν άριστα που υπήρχαν κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και που είναι εγκατεστημένος ο συναγερμός. Φαινόταν δηλαδή σαν να παρακολουθούν το σπίτι. Σε κανένα σημείο της μονοκατοικίας δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης . Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ της Δευτέρας.

Οι κακοποιοί άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό, κοσμήματα επίσης μεγάλης αξίας, αλλά και το σύνολο σχεδόν της γκαρνταρόμπας του Αργεντίνου άσου. Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, οι τρεις διαρρήκτες που εισέβαλλαν στην μονοκατοικία της Βούλας στην οδό Σπερχειού, γνώριζαν άριστα, όχι μόνο ποιος κατοικεί στο συγκεκριμένο σπίτι, αλλά και το τι θα βρουν να πάρουν. Εκτός αυτού γνώριζαν άριστα ακόμα και τα συστήματα ασφαλείας του σπιτιού και συγκεκριμένα τα σημεία που υπήρχαν κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, προκειμένου να τις αποφύγουν, και κυρίως πού είναι εγκατεστημένος ο συναγερμός, ώστε να τον απενεργοποιήσουν με την μέθοδο του "πνιγμού" μέσα σε κουβά με νερό.
Ωστόσο το κυριότερο είναι πως οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο, όταν πια είχαν ειδοποιηθεί από τον άσο του Ολυμπιακού, διαπίστωσαν πως σε κανένα σημείο της μονοκατοικίας, παράθυρα, μπαλκονόπορτες αλλά και στην κεντρική πόρτα, δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης. Κατά συνέπεια οι κακοποιοί είχαν στην κατοχή τους είτε "πασπαρτού", είτε αντικλείδι, με το σοβαρό ερώτημα που χρήζει απάντησης να είναι πού βρήκαν το αντίγραφο του κλειδιού για την πόρτα ασφαλείας της μονοκατοικίας του ποδοσφαιριστή.
ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 21.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΔΙΑΡΡΗΞΗ
Σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά και όπως διαπιστώθηκε από την επιτόπια έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, οι δράστες μπήκαν στον περίβολο της μονοκατοικίας το βράδυ της Δευτέρας, λίγο μετά τις 21:00. Εκείνη την ώρα ο Τσόρι ήταν στην προπόνηση του Ολυμπιακού, κάτι που ίσως γνώριζαν οι δράστες και για το λόγο αυτό επέλεξαν την συγκεκριμένη ημέρα και ώρα.
Άνοιξαν μάλλον με "πασπαρτού" ή αντικλείδι την πόρτα της μονοκατοικίας και εισήλθαν στο εσωτερικό, αφού πρώτα είχαν φροντίσει να απενεργοποιήσουν τα συστήματα ασφαλείας. Οι κακοποιοί ερεύνησαν τους χώρους και τελικά άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό, κοσμήματα μεγάλης αξίας, αλλά και τα περισσότερα ρούχα από την γκαρνταρόμπα του γνωστού ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και διέφευγαν ανενόχλητοι. Η κλοπή διαπιστώθηκε από τον ίδιο τον Αργεντίνο παίχτη, όταν πια επέστρεψε σπίτι του μετά την προπόνηση και βέβαια ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, αλλά και άνδρες της σήμανσης, έφθασαν άμεσα στο σημείο και πραγματοποίησαν έρευνες για τυχόν αποτυπώματα, αλλά και γενετικό υλικό που είναι πιθανόν να άφησαν πίσω τους οι άγνωστοι διαρρήκτες. Όπως είναι λογικό η εξέλιξη αυτή επηρέασε για τα καλά την ψυχολογική κατάσταση του Τσόρι, όπως και των μελών της οικογένειάς του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα