Οι «ερυθρόλευκες» συζητήσεις για βελτίωση της εικόνας

Δημήτρης Τομαράς
Οι «ερυθρόλευκες» συζητήσεις για βελτίωση της εικόνας

bet365

Στον Ολυμπιακό από το βράδυ της Κυριακής μέχρι και σήμερα είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Μπέντο και το τεχνικό τιμ αλλά και με παίκτες σχετικά με το πρόσωπο της ομάδας και το ρόστερ.

Από εκεί που ο Πάουλο Μπέντο ήταν το απόλυτο αφεντικό βρέθηκε ξανά σε δύσκολη θέση με τα γνωστά δεδομένα και όπως σας τα έχουμε μεταφέρει από την Κυριακή. Από την διοίκηση από την πρώτη στιγμή και αμέσως μετά το 0-0 με την Κέρκυρα του μεταφέρθηκε πως τέτοια εικόνα δεν μπορεί να υπάρξει ξανά. Επίσης τέθηκε και πάλι το ζήτημα της συνολικής αξιοποίησης του ρόστερ και της αγωνιστικής... καραντίνας παικτών όπως οι Μάριν, Τσόρι, Ρομαό και ακόμα και Καμπιάσο (σ.σ. και ας μπαίνει ο "Κούτσου" στις αποστολές) αλλά και της προσπάθειας που θα πρέπει να γίνει ξανά ενόψει της συνέχειας και προκειμένου ο Ολυμπιακός να μπει ξανά σε τροχιά νικών σε Ελλάδα και Ευρώπη. Επίσης έγινε μνεία και στο να παίζουν ως επί το πλείστον οι παίκτες στις φυσικές τους θέσεις. Οι κουβέντες αυτές έγιναν και την Τρίτη στον Ρέντη με διοίκηση και προπονητή αλλά και με παίκτες.

Στο Λιμάνι δεν θέλουν με τίποτα να επαναπαυθεί κανείς. Από την μία αντιλαμβάνονται πλήρως την όποια ενόχληση του κόσμου για το κακό αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας, όμως από την άλλη έχουν δει πως ο Πορτογάλος ανέλαβε την ομάδα σε μία πολύ δύσκολη περίοδο και πήρε τις προκρίσεις που έπρεπε στην Ευρώπη και κέρδισε και τα μεγάλα ντέρμπι στην Ελλάδα. Ωστόσο - όπως αξιολογούνται και κρίνονται διαρκώς οι παίκτες - έτσι γίνεται και με τον προπονητή. Και φυσικά παίζει τον ρόλο του πως ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει ήδη 3 προπονητές φέτος. Ο Μπέντο από μέρους του έδειξε να καταλαβαίνει πως το πρόσωπο του συλλόγου πρέπει να βελτιωθεί άμεσα και πως τα άσχημα ματς πρέπει να τα αφήσουν άπαντες πίσω. Ξεκινώντας από τον ΑΟΧ στο Κύπελλο και πηγαίνοντας μετά στον Λεβαδειακό και στο ματς του Γιουρόπα με ΑΠΟΕΛ. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν αρκετοί παίκτες που είναι για αποχώρηση τον Γενάρη. Είναι τουλάχιστον πέντε και μπορεί να γίνουν και περισσότεροι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα