«Και με τη Ρεάλ να παίζουμε, εγώ θέλω νίκη»

«Και με τη Ρεάλ να παίζουμε, εγώ θέλω νίκη»

«Και με τη Ρεάλ να παίζουμε, εγώ θέλω νίκη»

Ο Νίκος Αναστόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από τα επίπεδα απόδοσης του Άρη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και αναφέρθηκε στη νοοτροπία που απαιτεί από την ομάδα του να αποκτήσει.

«Είμαστε πολύ κοντά στο να πετύχουμε τον δεύτερο στόχο που είναι η πρόκριση στον επόμενο γύρο χωρίς να ξεχνάμε τον πραγματικό μας στόχο μας ο οποίος είναι το Πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού και αν θυμάμαι καλά ο Αστέρας είχε δύο φάσεις συμπεριλαμβανομένης και της φάσης του πέναλτι. Ήταν ένας μονόλογος. Αν είχαμε ισοφαρίσει νωρίτερα θα παίρναμε και το παιχνίδι», είπε αρχικά.

Αναφέρθηκε στην αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας του: «Το σκεπτικό μας είναι ότι σε τέτοια παιχνίδια του Κυπέλλου, πρέπει να δίνουμε χρόνο και σε παίκτες τους οποίους θα τους χρειαστούμε στην πορεία γιατί ξέρετε ότι το Πρωτάθλημα έχει δρόμο κι εγώ θέλω τουλάχιστον μια 20αδα έτοιμων παικτών τόσο από αγωνιστικής όσο και από ψυχολογικής άποψης. Παρόλο που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με δύο γκολ, δεν παρατήσαμε το παιχνίδι. Και στο 94’ πάλι υπάρχει φάση για να πάρουμε το παιχνίδι».

Ο Νίκος Αναστόπουλος ευχαρίστησε επίσης τους φίλους του Άρη οι οποίοι αψήφησαν τις καιρικές συνθήκες και βρέθηκαν στις κερκίδες. «Τέτοια παιχνίδια είναι διαφήμιση του ποδοσφαίρου. Αυτά φέρνουν κόσμο στο γήπεδο. Θα προσπαθήσουμε να κρατηθούμε σε αυτό το επίπεδο. Δεν μπορούμε σε κάθε αγώνα να έχουμε 3-4 γκολ αλλά τουλάχιστον η σκέψη μας είναι ότι προετοιμαζόμαστε να κερδίσουμε κάθε αγώνα. Ακόμη κι όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με δύο τέρματα. Ευχαριστώ τους φιλάθλους που παρά τις κακές καιρικές συνθήκες ήταν κοντά μας και βοήθησαν την ομάδα. Ελπίζω ότι τους αποζημιώσαμε με την απόδοσή μας. Εγώ κρατάω την εμφάνιση, κατά 99% έχουμε πετύχει τον δεύτερο στόχο», είπε.

Ο προπονητής του Άρη σημείωσε επίσης ότι ο Αστέρας Τρίπολης σκόραρε τρεις φορές κόντρα στη ροή του αγώνα. «Τα γκολ τα φάγαμε κόντρα στη ροή του παιχνιδιού. Είχαμε κατοχή μπάλας, είχαμε ποικιλία στον τρόπο επίθεσης τόσο από τα άκρα όσο και από τον άξονα. Δεν το παρατήσαμε το παιχνίδι κι εγώ αυτό κρατάω. Τα γκολ πάντα έρχονται από λάθη», είπε και διαμαρτυρήθηκε για την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα του απέναντι στον Κισσαμικό. «Δεν θέλω να μπω σε διαιτησίες. Δεν γίνεται όμως μια ομάδα που συνεχώς επιτίθεται να δέχεται έξι κάρτες. Ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι και πάμε να κερδίσουμε την Καλλονή για να κάνουμε περήφανο τον πρόεδρο και τον κόσμο».

Σχετικά με την επιθετική φιλοσοφία που είχε ο Άρης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, απάντησε: «Δεν ήταν μόνο σήμερα. Εμάς η φιλοσοφία μας είναι ότι με οποιοδήποτε αντίπαλο παίζουμε θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Ακόμη κι αν παίξουμε με τη Ρεάλ. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν θα μας βγουν τα πράγματα, αλλά δεν πρέπει να τα παρατάμε. Μέσα μου – και δεν το λέω επειδή ήρθε το αποτέλεσμα – πίστευα ότι θα τα καταφέρναμε. Και στο 93’ θα μπορούσαμε να σκοράρουμε».

Ο Νίκος Αναστόπουλος ότι μέσα από τη ροή των αγώνων… «θα αποκτήσουμε ρυθμό και διάθεση. Σήμερα είχαμε τρομερή διάθεση να παίξουμε» και αναφέρθηκε στον αγώνα με την Καλλονή. «Όλες οι ομάδες έχουν κίνητρο απέναντι στον Άρη. Την Καρδίτσα την είδατε; Με μας είχε έξτρα κίνητρο. Θα έρθει η Καλλονή να παίξει με σκοπό να μας πάρει βαθμό. Όσες φορές κι αν ξαναπαίξουμε (σ. σ. με την Καρδίτσα) δεν υπάρχει περίπτωση να έχει ο αγώνας την ίδια εικόνα. Τουλάχιστον καταλάβαμε ότι δεν γίνεται να μην βάζουμε τα πόδια μας στη φωτιά». 

Best of internet