«Μια φάση σου αλλάζει τη ζωή»

Βασίλης Βλαχόπουλος
«Μια φάση σου αλλάζει τη ζωή»

bet365

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ευχήθηκε στον Άρη να επιστρέψει στη Σούπερλιγκα και αναφέρθηκε στην άγρια ομορφιά του ποδοσφαίρου σημειώνοντας ότι πλέον μία φάση αρκεί για να αλλάξει τις ισορροπίες ενός αγώνα.

«Έχω καιρό έχω να έρθω σε αυτό το ωραίο γήπεδο και πραγματικά χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι εδώ», είπε αρχικά και αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι. «Μέχρι το 80ο λεπτό τίποτε προδίκαζε ότι θα υπήρχε αυτή η εξέλιξη. Αυτή είναι όμως η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Για μας είναι το δεύτερο παιχνίδι όπου το χάνουμε μέσα από τα χέρια μας. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, μια φάση είναι αρκετή για να αλλάξει τις ισορροπίες σ’ έναν αγώνα. Χτίζεις, δημιουργείς αλλά μια φάση είναι αρκετή», είπε και συμπλήρωσε: «Το είδαμε και στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο. Μια φάση αλλάζει τα πάντα αν δεν είσαι συγκεντρωμένος για 95 λεπτά».

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης σημείωσε μάλιστα ότι το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη τόσο συναρπαστικά παιχνίδια. «Στις δύσκολες στιγμές που περνάει το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει κι εμείς με να βοηθήσουμε ώστε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Πλέον εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τον επόμενο αγώνα, απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του Πρωταθλήματος, τη Ξάνθη. Πρέπει να συσπειρωθούμε και να δουλέψουμε σε κάποιους τομείς».

Ρωτήθηκε για την προσπάθεια του Άρη για την επιστροφή στη Σούπερλιγκα και απάντησε: «Θα πω αυτό που είχα πει όταν αντιμετώπισα την ΑΕΚ στη Football League. Επιστρέφοντας σε αυτό το γήπεδο, με αυτόν τον κόσμο, εύχομαι ειλικρινά στον Άρη να επιστρέψει γιατί αυτές οι ομάδες πρέπει να είναι στη Σούπερλιγκα. Για να διαφημιστεί ένα προϊόν το οποίο συνεχώς το πυροβολούν».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα