Οι πιθανότητες του Πάρντο και ο Μάριν

Δημήτρης Τομαράς
Οι πιθανότητες του Πάρντο και ο Μάριν

bet365

Ο Φελίπε Πάρντο και ο Μάρκο Μάριν κάνουν μεγάλη προσπάθεια ώστε να πείσουν τον Πάουλο Μπέντο να τους έχει στα πλάνα του για το Κύπελλο.
Ο Κολομβιανός εξτρέμ και ο Γερμανός άσος εμφανίζονται πιο ορεξάτοι και πιο αποφασισμένοι από ποτέ. Ο Πάρντο και ο Μάριν ελπίζουν με την προσπάθεια που κάνουν στον Ρέντη να είναι στις επιλογές του Μπέντο για το ΑΟΧ - Ολυμπιακός στο Κύπελλο. Στην κατηγορία των... παραγκωνισμένων βέβαια ως γνωστόν είναι και οι Τσόρι, Καμπιάσο, Σιόβας και Ρομαό, όπως και αρκετοί μικροί, σαν τους Ζντιέλαρ και Τσιμίκας.
Ο Πάρντο πάντως θέλει πολύ να μπει ξανά έντονα σε ρυθμούς ομάδας και θα επανέλθει στην 11άδα του Ολυμπιακού μετά και την συμμετοχή του με Κέρκυρα ενώ ενδεικτικές ήταν οι ατάκες του Μάρκο Μάριν στην Sportday: «Είμαι έτοιμος να βοηθήσω οποιαδήποτε στιγμή μου ζητηθεί από τον προπονητή μου. Ήρθα στον Ολυμπιακό επειδή είναι μια ομάδα που παίζει επιθετικά. Που ο κόσμος θέλει να βλέπει θέαμα, φάσεις και γκολ. Ταιριάζουμε σε αυτό. Πλέον προπονούμαι ακόμα πιο σκληρά από πριν, προκειμένου να καλύψω και το χαμένο έδαφος από τα παιχνίδια που μου λείπουν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα