Συγκλονισμένος ο Τουράμ, ήξερε τα θύματα!

ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ Ο ΦΟΡ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Συγκλονισμένος ο Τουράμ, ήξερε τα θύματα!

Ο φορ της Κέρκυρας έχει αγωνιστεί  στην Σαπεκοένσε και γνώριζε πολλά από τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας...

Συγκλονισμένος ο Τουράμ, ήξερε τα θύματα!
Η τραγωδία της Σαπεκοένσε συγκλονίζει όλο τον κόσμο. Είναι κάτι το τρομακτικό.  Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους.  Πόσο μάλλον όταν κάποιος ξέρει σε προσωπικό επίπεδο τα αδικοχαμένα θύματα του αεροπορικού δυστυχήματος. Οπως ο Τουράμ. Ο 25χρονος φορ της Κέρκυρας έχει φορέσει την φανέλα της βραζιλιάνικης ομάδας. Το 2012 βρέθηκε εκεί για μία σεζόν.
 
Στο άκουσμα του τι συνέβη, ήταν ένα «ανθρώπινο ράκος». Και λογικά.  Βούρκωσε και όλοι στην ομάδα θέλησαν να του συμπαρασταθούν. «Είναι άδικο αυτό που έγινε….», έλεγε σε όσους τον παρηγορούσαν. Γνώριζε όχι μόνο παίκτες, αλλά και παράγοντες και μέλη του τεχνικού επιτελείου του συλλόγου, που δυστυχώς δεν είναι πια κοντά μας. «Εβλεπα πριν μερικές ημέρες το βίντεο από τους πανηγυρισμούς τους. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη. Θα παίξω για εκείνους. Πρέπει να φανώ δυνατός», έλεγε με δάκρυα στα μάτια.  Μέσω Facebook έστειλε το δικό του μήνυμα. «Ας αναπαύσει ο Θεός τις ψυχές τους», έγραψε σχετικά. 
 
 
 
Ο Τουράμ με την φανέλα της Σαπεκοένσε την ημέρα που ανακοινώθηκε η μετακίνησή του σε αυτή. Ο 25χρονος είναι συγκλονισμένος από την ανείπωτη τραγωδία που συγκλόνισε όλο τον κόσμο. 

Best of internet