Θύμα της τραγωδίας της Σαπεκοένσε είχε δοκιμαστεί στον Ολυμπιακό

Θύμα της τραγωδίας της Σαπεκοένσε είχε δοκιμαστεί στον Ολυμπιακό

Θύμα της τραγωδίας της Σαπεκοένσε είχε δοκιμαστεί στον Ολυμπιακό

bet365

Ο Αρτούρ Μάια έχασε την ζωή του στην αεροπορική τραγωδία της Σαπεκοένσε σε ηλικία 24 ετών. Το 2011 είχε δοκιμαστεί στον Ολυμπιακό δίχως επιτυχία...

Ο Αρτούρ Μάια ήταν ένα από τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας της Σαπεκοένσε που έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ήταν μόλις 24 ετών και θεωρούνταν πριν από μία πενταετία ως ανερχόμενο ταλέντο στη «χώρα του καφέ».

Τον Φεβρουάριο του 2011, ο 18χρονος τότε Αρτούρ Μάια είχε ταξιδέψει στην Ελλάδα για να δοκιμαστεί από τον Ολυμπιακό.

Τον Βραζιλιάνο είχε προτείνει στους «ερυθρόλευκους», ο μάνατζερ του Ερνέστο Βαλβέρδε, Ινιάκι Ιμπάνιεθ.

Ο Μάια είχε συμμετοχή σε όλες τις μικρές ομάδες της Βραζιλίας, ενώ στο παρελθόν είχαν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του ομάδες από τη Γερμανία.

Μάλιστα όπως φημολογούνταν τον είχαν παρακολουθήσει και σκάουτερς της Μάντσεστερ Σιτι, αλλά και της Μπαρτσελόνα.

Ο αδικοχαμένος ποδοσφαιριστής είχε πραγματοποιήσει προπονήσεις με την ομάδα Νέων αλλά και την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.

Τελικά δεν κατάφερε να πείσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τις ικανότητες του και πήρε τον δρόμο της επιστροφής υπογράφοντας συμβόλαιο με την Βιτόρια.

Ακολούθως αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού σε Τζόιβιλ, Αμέρικα ντε Νατάλ, Φλαμένγκο, Καβασάκι (Ιαπωνία) για να καταλήξει πριν από μερικούς μήνες στην Σαπεκοένσε.

Την θλίψη του για την απώλεια του Αρτούρ Μάια εξέφρασε μεταξύ άλλων και ο Νταβίντ Λουίζ τον οποίο χαρακτήρισε ως «μικρό αδελφό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα