«Ψάχνεται» να φύγει από την Εσπανιόλ ο Ρομπέρτο

«Ψάχνεται» να φύγει από την Εσπανιόλ ο Ρομπέρτο

«Ψάχνεται» να φύγει από την Εσπανιόλ ο Ρομπέρτο

bet365

Η μη χρησιμοποίηση του Ρομπέρτο από το Κίκε Σάντσεθ Φλόρες φέρνει τον Ισπανό γκολκίπερ ένα βήμα πριν από την έξοδο σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού υπέπεσε σε λάθη στα πρώτα ματς της σεζόν στην Primera Division, ωθώντας τον Κίκε Σάντσεθ Φλόρες στην απόφαση να φέρει στην Εσπανιόλ τον πρώην τερματοφύλακα των Μίλαν, Ρεάλ Μαδρίτης, Βιγιαρεάλ και Σεβίλλης, Ντιέγκο Λόπεθ.

Ο τελευταίος χρίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες βασικός, ενώ ο Ρομπέρτο έχασε την θέση του.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα περιμένοντας σε πρώτη φάση κλήση από την διοίκηση της ισπανικής ομάδας για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Ο Ρομπέρτο σε δηλώσεις του δεν παρέλειψε να ρίξει το γάντι στον προπονητή του αφήνοντας αιχμές πως οι λόγοι που βρίσκεται στον πάγκο δεν είναι αμιγώς αγωνιστικοί.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και δεν αποκλείεται -αν δεν λάβει τις απαραίτητες εγγυήσεις- να παραχωρηθεί ακόμη και με την μορφή δανεισμού για να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ήδη πάντως έχουν γίνει οι απαραίτητες κινήσεις από συλλόγους του εξωτερικού που καλοβλέπουν την περίπτωση του πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού.

Ο Φλόρες πάντως στην αποψινή εκτός έδρας αναμέτρηση Κυπέλλου κόντρα στην Αλκορκόν θα επαναφέρει κάτω από τα γκολπόστ τον Ρομπέρτο, δίχως τούτο να σημαίνει πως αναθεώρησε τα πλάνα του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα