Μεταξύ των θυμάτων και συγγενής του Μπρίτο

Μεταξύ των θυμάτων και συγγενής του Μπρίτο

Μεταξύ των θυμάτων και συγγενής του Μπρίτο

Ένας ξάδελφος του Ενδουάρντο Μπρίτο που ως κάμεραμαν ταξίδευε με την μοιραία πτήση της Σαπεκοένσε, είναι μεταξύ των θυμάτων της τραγωδίας...

Διπλά σοκαρισμένος είναι ο Εδουάρδο Μπρίτο από την αεροπορική τραγωδία της Σαπεκοένσε, καθώς μεταξύ των θυμάτων είναι και ένας ξάδελφός του, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος.

«Η «οικογένεια» ΠΑΕ Ατρόμητος συγκλονισμένη όπως σύσσωμη η παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα, εκφράζει τα συλλυπητήρια της στις οικογένειες των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας που «ξεκλήρισε» μια ολόκληρη ποδοσφαιρική ομάδα: Την βραζιλιάνικη Σαπεκοένσε, οι παίκτες της οποίας μετείχαν στη μοιραία πτήση προς την Κολομβία για να αντιμετωπίσουν τα ξημερώματα της Πέμπτης την Ατλέτικο Νασιονάλ στον τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα.

Μεταξύ όσων έχασαν την ζωή τους ήταν και ο Α’ ξάδελφος του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Εδουάρδο Μπρίτο. Ο Ροντρίγκο Σαντάνα 35 ετών ο οποίος εργαζόταν σε τηλεοπτικό σταθμό ως κάμεραμαν και συνόδευε την αποστολή της Σαπεκοένσε. Ο Έντου λίγο πριν από την σημερινή προπόνηση δέχθηκε τηλεφώνημα από τη μητέρα του η οποία του γνωστοποίησε ότι ανάμεσα στα θύματα ήταν ο γιος της αδελφής της και ξάδελφος του»

Best of internet