Συνελήφθη ο 18χρονος για τη φωτοβολίδα

Gazzetta team
Συνελήφθη ο 18χρονος για τη φωτοβολίδα

bet365

Στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς χώρους οδηγήθηκε ο 18χρονος που εκτόξευσε τη φωτοβολίδα στο πρόσφατο ποδοσφαιρικό ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ,

Εναντίον του 18χρονου θα σχηματιστεί δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:

«Η επιστάμενη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε στην εξιχνίαση περίπτωσης ρίψης βεγγαλικού – φωτοβολίδας, σε ποδοσφαιρικό αγώνα του πρωταθλήματος Superleague 2016-2017, στο γήπεδο της Τούμπας, που είχε ως αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης, 18χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για παραβάσεις Νομοθεσίας «Περί Αδικημάτων βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις» και «Περί φωτοβολίδων & Πυροτεχνημάτων».

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 18χρονος, στις 30-10-2016, κατά τη διάρκεια αγώνα της προαναφερόμενης διοργάνωσης, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. – Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., ενεργοποίησε φωτοβολίδα – βεγγαλικό με εκτοξευστήρα, το οποίο κατέληξε στον αγωνιστικό χώρο και είχε ως αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα.

Ο 18χρονος εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε στην παραπάνω Υπηρεσία, στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, ενώ η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα