Το κακό που έγινε είναι τεράστιο…

Το κακό που έγινε είναι τεράστιο…

Το κακό που έγινε είναι τεράστιο…

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για την ήττα του Δικεφάλου του Βορρά από τον Ατρόμητο και το πως αμαύρωσε αυτή τον οργανισμό που λέγεται ΠΑΟΚ.

Υπάρχουν προβλήματα… Υπάρχουν ήττες. Στο ποδόσφαιρο έρχονται και οι κρίσεις. Που και που οι ομάδες βιώνουν οδυνηρές καταστάσεις… Πάνω απ’ όλα αυτά ή πίσω απ’ όλα αυτά, υπάρχει ο ΠΑΟΚ… Μία κατηγορία μόνος του στον παγκόσμιο αθλητισμό…

Χωρίς πολλά-πολλά και χωρίς περιστροφές και μισόλογα…

Αυτό που συνέβη χθες στον ΠΑΟΚ, είναι καταστροφικό…

Αυτό που συνέβη χθες (όλο το σκηνικό της βραδιάς) είναι ένας μεγάλος εφιάλτης…

Αυτά που έπαθε χθες ο ΠΑΟΚ, θα κάνει μήνες και χρόνια να τα ξεπεράσει…

Αυτό το στίγμα της χθεσινής βραδιάς, δεν μπορεί να σβήσει ούτε σε μία μέρα, ούτε σε ένα χρόνο. Αυτό το πράγμα δεν σώζεται ούτε με μία απόφαση, ούτε με δέκα!

Το κακό που υπέστη ο ΠΑΟΚ είναι τεράστιο και φυσικά ο κάθε αντίπαλος μπορεί να το εκμεταλλευτεί, έτσι ώστε για πολύ καιρό να επιδιώκει τη δυσφήμιση και το κακό του συλλόγου.

Οι συνομωσιολόγοι στη χώρα, αλλά και στη Θεσσαλονίκη ειδικά, είναι πάρα πολλοί και από χθες το βράδυ έχουν στήσει πάρτι… Αντιλαμβάνεστε τι έχει να ειπωθεί και αν γραφτεί μετά από αυτό το ματς και μετά από όσα ακολούθησαν;

Όποιος δεν το κατάλαβε, χθες διαλύθηκαν καριέρες, στιγματίστηκαν άνθρωποι, σπιλώθηκε κόσμος και αμαυρώθηκε με τον χειρότερο τρόπο μία ομάδα. Όσα θα λέγονται για τα χθεσινά γεγονότα (όλες οι υποθέσεις και όλες οι θεωρίες συνομωσίας που θα ακολουθήσουν) θα ξεσκίζουν τον ΠΑΟΚ για πολύ-πολύ καιρό!

Από εκεί και πέρα…

Αλήθεια περιμένετε την άποψή μου για τον αγώνα και αν κάποιοι στήθηκαν για να χάσει ο ΠΑΟΚ; Δηλαδή μετά από όλα αυτά περιμένετε να μπω (και εγώ) στη διαδικασία που θα οδηγήσει τον ΠΑΟΚ σε κρίση και στα πρόθυρα της διάλυσης ή στο σημείο να λέει ο Σαββίδης… «ντρέπομαι να ξαναπατήσω στο γήπεδο»;

Θα αναφέρω μόνο τι είδαν τα μάτια μου για να τελειώνουμε…

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε μπαλάρα γι’ ακόμη μία φορά! Για 45-50 λεπτά ο ΠΑΟΚ έκανε ότι ήθελε τον πολύ καλό Ατρόμητο και θα μπορούσε να κερδίζει εύκολα με 4-0! Είδα αυτό που παραδέχθηκε ο Κορακάκης: «Ο ΠΑΟΚ παίζει αυτή την περίοδο το καλύτερο ποδόσφαιρο…». Επιτέλους κάποιος ακόμη το παραδέχθηκε δημόσια…

Είδα επίσης (μετά το 50΄) μία καλή ομάδα όπως ο Ατρόμητος, να κάνει τέσσερις φάσεις και να σκοράρει τέσσερις φορές!

Τέλος άκουσα τον προπονητή του ΠΑΟΚ να κατηγορεί παίκτες της ομάδας ότι είχαν εσκεμμένα κακή απόδοση και επί της ουσίας να αναφέρει ότι «στήθηκαν» για να χάσει η ομάδα τους.

Αυτά είδα, αυτά άκουσα…

Από εκεί και πέρα ξέρω ότι χιλιάδες άνθρωποι θα προχωρήσουν πολύ παραπάνω και θα αρχίσουν τις υποθέσεις και τις θεωρίες για… το πώς το 3-1 έγινε 3-4, για το ποιος έφταιγε, ποιος στήθηκε, τι προηγήθηκε, τι θα ακολουθήσει, τι κρύβεται από πίσω… Μία ολόκληρη διαδικασία που κάθε μέρα θα σκοτώνει τον ΠΑΟΚ όλο και πιο πολύ…

Μπράβο στον ΠΑΟΚ που τους έδωσε αυτό το δικαίωμα…

Κάτι μόνο για το τέλος…

Αυτός ή αυτοί εντός ΠΑΟΚ, που με όσα κάνουν ξεφτιλίζουν την ομάδα και θέτουν την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στον σύλλογο σε κίνδυνο, θα φανούν και θα καταγραφούν… Ας αναλάβουν μετά και τις ευθύνες τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.