Στήριξη σε Ίβιτς από Ιβάν και «δεν ξανάρχομαι Τούμπα»!

Στήριξη σε Ίβιτς από Ιβάν και «δεν ξανάρχομαι Τούμπα»!

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης σε πρώτη φάση έβγαλε μεγάλο εκνευρισμό για την εικόνα της ομάδας του ΠΑΟΚ, τόνισε ότι δεν ξαναπάει Τούμπα, αλλά στήριξε τον Βλάνταν Ίβιτς!
Η κατάσταση στον ΠΑΟΚ είναι οριακή και μετά τις βόμβες του Ίβιτς στη συνέντευξη Τύπου για... τρύπημα από συγκεκριμένους παίκτες, ακολούθησε άμεση σύσκεψη με τον ιδιοκτήτη. Αρχικά ο Σαββίδης τόνισε στην επαφή που υπήρξε ότι δεν έχει την διάθεση να πάει ξανά Τούμπα, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την απογοήτευσή του για όσα έγιναν. Τόνισε πως νιώθει ντροπή για αυτή την εικόνα, αλλά είπε ξεκάθαρα ότι αυτό δεν σημαίνει ότι φεύγει από τον ΠΑΟΚ.

Επίσης σε πρώτη φάση στήριξε τον Ίβιτς και ανέθεσε σε εκείνον και τον Μίχελ την ευθύνη να κάνουν τις κινήσεις που θεωρούν ότι είναι σωστές. Η συζήτηση συνεχίστηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Στις 00.32 έφυγαν οι παίκτες αλλά έμειναν οι Ίβιτς και Μίχελ, οι οποίοι αποχώρησαν λίγο πριν τη 1.30. Το Gazzetta.gr ήταν εκεί και σας μεταφέρει ατάκες και βίντεο από την αποχώρησή τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα