Βέροια - Αιγινιακός 0-1

Δημήτρης Τομαράς
Βέροια - Αιγινιακός 0-1

bet365

Η Βέροια πίεσε τον Αιγινιακό, είχε δύο δοκάρια, ωστόσο η ομάδα της Πιερίας ήταν εκείνη που βρήκε δίχτυα με τον Ζούρκο στο 84', πήρε τους πρώτους βαθμούς της και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης.

Μεγάλα ζόρια για την ομάδα της Βέροιας και ήττα από τον Αιγινιακό στο γήπεδό της! Παρότι οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια στο α' μέρος δεν σκόραραν και σαν μην έφτανε αυτό ο Ζούρκος τους έκανε την μεγάλη... ζημιά! Γκολ στο 84' με άπιαστο σουτ και μεγάλη γκέλα. Αποδοκιμασίες για Χαροντάκη στο α' μέρος και γιούχα μετά το σφύριγμα της λήξης για διοίκηση - προπονητή και φυσικά τους παίκτες της Βέροιας. Αβέβαιο το μέλλον του Γράφα στον πάγκο της Βέροιας ενώ ο Αιγινιακός με τους 3 πόντους που πήρε παραμένει στο κόλπο της πρόκρισης.

ΔΥΟ ΔΟΚΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΚΟΛ

Ένα πρώτο ημίχρονο ουσιαστικά στα... σκουπίδια από τις 2 ομάδες. Κυρίως για τους γηπεδούχους όμως. Με τη Βέροια να... σπάει τα δοκάρια! Στο 33' με κεφαλιά Λινάρδου έπειτα απο εκτέλεση κόρνερ και στο 44' με κεφαλιά του Μπαλάφα μετά από μπαλιά Σαρπόνγκ. Συνολικά η ομάδα της Ημαθίας ενώ στο α' ημίωρο ήταν κάπως νωχελική και ανήμπορη να βγάλει σωστά παιχνίδι, στην συνέχεια έβγαλε ιδιαίτερα καλή εικόνα και άξιζε τουλάχιστον ένα τέρμα.

ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΤΟΝ ΣΑΡΠΟΝΓΚ, ΓΙΟΥΧΑ ΣΕ ΧΑΡΟΝΤΑΚΗ
Ο Σαρπόνγκ ήταν ο παίκτης που έκανε αρκετά... ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Λίγο μετά το 25' απείλησε με μία επικίνδυνη σέντρα ενώ στο 32' μετά από δική του μπαλιά ο Βίτι δεν μπόρεσε να σκοράρει από αρκετά καλή θέση. Είχαν προηγηθεί ένα σουτ του Ζούρκου στο 15' και ένα κακό τελείωμα του Χαροντάκη στο 24', που αποδοκιμάστηκε κιόλας από την εξέδρα που δεν φαίνεται να συμφωνεί με το ότι παίζει βασικός. Επίσης ένα καλό και αρκετά επικίνδυνο σουτ του Λινάρδου στο 29'.
ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΠΙΕΣΕ ΞΑΝΑ Η ΒΕΡΟΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΖΟΥΡΚΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ!
Στην επανάληψη η ομάδα της Βέροιας μπήκε ξανά με επιθετική διάθεση και προσπάθεια για γκολ. Στο 62' ο Χαροντάκης είχε μία ωραία προσπάθεια και ένα σουτ έξω. Και στο 84' έγινε το... μπαμ. Μέσα από την περιοχή ο Ζούρκος έκανε την ζημιά με ένα άπιαστο σουτ για το 0-1. Η φάση προήλθε από λάθος στο κέντρο. Τρεις μπαλιές για να βγει το γκολ. Ακολούθησε γιούχα για τη Βέροια αλλά και ακούστηκε από τις εξέδρες το όνομα της ομάδας του Αιγινιακού ως... αποθέωση!
ΣΚΟΡΕΡ: 84′ Ζούρκος σουτ
44′: Δοκάρι για τη Βέροια από κεφαλιά του Μπαλάφα
33′: Δοκάρι για τη Βέροια από κεφαλιά του Λινάρδου
ΒΕΡΟΙΑ (Γράφας): Καντιμοίρης, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα (73΄ Μελίσσης), Άρτσε (64΄ Σισίνιο), Σαρπόνγκ, Μαλόν, Καλί, Λινάρδος, Μπαλάφας (83΄ Παπαστεριανός), Βίτι, Χαροντάκης.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Αμανατίδης): Τόλιος, Πασαλίδης, Ζούρκος, Ζγκούρι, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Πατράλης, Κυζιρίδης (68΄ Γκατζολάρι), Λιόλιος, Ονουάτσι (73΄ Ρανγκέλοφ), Γκούρτσας.
Διαιτητής: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Μωυσιάδης (Ηπείρου)
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα