Λε Ταλέκ: «Πιστέψαμε στις δυνάμεις μας»

Gazzetta team
Λε Ταλέκ: «Πιστέψαμε στις δυνάμεις μας»

bet365

Ο Άντονι Λε Ταλέκ στάθηκε στη φάση της αποβολής του Κάνιας αλλά και στην πίστη των παικτών του Ατρομήτου για ανατροπή στην Τούμπα.

«Ήταν μια απίστευτη κατάσταση πολύ δύσκολο πιεστήκαμε στο πρώτο ημίχρονο με το σκορ 2-0 αλλά συνεχίσαμε να παίζουμε, το πιστέψαμε, βάλαμε το πρώτο και νομίζω ότι όταν βγήκε η κόκκινη κάρτα άλλαξε η κατάσταση», τόνισε αρχικά ο Γάλλος επιθετικός στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε: «Ήταν όπως με την ΑΕΚ, βρεθήκαμε πίσω με δύο γκολ, πιστέψαμε στην ομάδα μας. Κάναμε το ίδιο σήμερα. Συνεχίσαμε και το πιο σημαντικό είναι ότι καταφέραμε».

Για το δικό του γκολ, το δεύτερο φετινό εκτός έδρας είπε: «Ναι και απέναντι σε μεγάλη μεγάλη ομάδα! Μου αρέσει να παίζω με μεγάλες ομάδες και τώρα θέλω να συνεχίσω να το κάνω, θέλω να φτάσω τα 10 φέτος».

«Στόχος είναι τα πλέι οφ, πήραμε μια νίκη με τον ΠΑΟΚ, ισοπαλία με την ΑΕΚ, μπορούμε να σκεφτόμαστε θετικά. Το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και με τον Παναθηναϊκό σε δύο εβδομάδες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα