Αυτό που του λείπει

Αυτό που του λείπει

Βασίλης Βλαχόπουλος
Αυτό που του λείπει

bet365

Ο Άρης θέλει να σφραγίσει την πρόκρισή του στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας κι έχοντας παρακαταθήκη τη νίκη επί του Αιγινιακού, θα τα καταφέρει εφόσον κερδίσει αύριο (29/11, 17:15) τον Αστέρα Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι προσφέρει κάτι που λείπει τόσο από τους ποδοσφαιριστές όσο και στον καθένα στον οργανισμό του Άρη. Αγώνες επιπέδου Σούπερλιγκα οι οποίοι πάντα κρύβουν ένα επιπλέον κίνητρο. Για τους «κίτρινους», εκτός του αυτονόητου στόχου της εξασφάλισης της ανόδου στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, η διάκριση στον θεσμό του Κυπέλλου επίσης εντάσσεται στους στόχους.

Αυτό το μήνυμα έστειλε πολλάκις και ο Νίκος Αναστόπουλος. «Ο Άρης είναι μια ομάδα με παράδοση στον συγκεκριμένο θεσμό, θέλουμε να προχωρήσουμε όσο μπορούμε περισσότερο δίχως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας στο Πρωτάθλημα της Football League», είχε πει ο προπονητής του Άρη μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Κισσαμικού.

Ενόψει της αυριανής (29/11) αναμέτρησης δε σκοπεύει να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα. Για την ακρίβεια, οι σκέψεις του αφορούν κυρίως δύο θέσεις. Είναι δεδομένο ότι θα χρησιμοποιήσει διάταξη 4-3-3 και τουλάχιστον η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Τζανακάκη, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδη και Τσουμάνη.

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής, το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιήσει τον Ρόβα αντί του Αντρέου καθώς ο τελευταίος διατηρήθηκε στη μετριότητα και στην πρόσφατη αναμέτρηση με τον Κισσαμικό. Ο δεύτερος αμυντικός χαφ θα είναι ο Ντάρσι Νέτο ο οποίος δείχνει να έχει αφομοιώσει τον συγκεκριμένο αγωνιστικό ρόλο.

Ο Ανδρέας Τάτος θα χρησιμοποιηθεί πίσω από τον μοναδικό φορ περιοχής. Εκεί, το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιηθεί ο Μπράνα Ίλιτς. Σε ότι αφορά τα άκρα, ο Αναστόπουλος προσανατολίζεται προς τη χρησιμοποίηση των Μπαργκάν, Μιλούνοβιτς.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν πάντως οι Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Νέτο, Ραούλ Μπράβο, Αντρέου Γκουεράο, Τάτος, Ιντζίδης, Μπαργκάν, Τσουμάνης, Τζανακάκης, Ντούνης, Ρόβας, Καπνίδης, Παυλίδης, Χαριτωνίδης, Κασιάνος, Καρβούνης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα