Αναγκαστική αλλαγή ο Γλύκος

Gazzetta team
Αναγκαστική αλλαγή ο Γλύκος

bet365

Άτυχος στάθηκε στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο ο Παναγιώτης Γλύκος, καθώς λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς αντικαταστάθηκε στο 9' από τον Ζέλικο Μπρκιτς.

Δεν πρόλαβε καλά καλά να χαρεί το εξαιρετικό ξεκίνημα της ομάδας του ο Βλάνταν Ίβιτς και αμέσως να στεναχωρηθεί για την απώλεια παίκτη του. Αναφερόμαστε στον Παναγιώτη Γλύκο με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ λίγα λεπτά μετά το γκολ του Ροντρίγκες που έκανε το 1-0 επί του Ατρομήτου, να βγαίνει εκτός.

Ο 30χρονος λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης ενημέρωσε πως νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς με τον Ίβιτς να τον αντικαθιστά με τον Ζέλικο Μπρκιτς. Ο Γλύκος θα υποβληθεί άμεσα σε εξετάσεις προκειμένου να φανεί το μέγεθος του προβλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα