Με ελληνικό χρώμα σήμερα ο ΠΑΟΚ (pic)

Με ελληνικό χρώμα σήμερα ο ΠΑΟΚ (pic)

bet365

Τρεις αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη στο Αρτέμιο Φράνκι από τον Βλάνταν Ίβιτς ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Παναγιώτης Γλύκος ξεκινάει κάτω από τα δοκάρια, αντί του Ζέλικο Μπρκιτς, ο Γιώργος Τζαβέλλας αντί του Χοσέ Κρέσπο στο κέντρο της άμυνας κι ο Δημήτρης Πέλκας στη μεσαία γραμμή αντί του Εβγκέν Σάχοφ.

Μαζί με τον Ευθύμη Κουλούρη οι Έλληνες της ενδεκάδας του «Δικεφάλου» είναι σήμερα τέσσερις, ενώ στην Τοσκάνη ξεκίνησε μόλις ένας (Κουλούρης) και δέκα ξένοι.

Ο Σέρβος προπονητής του ΠΑΟΚ επέλεξε τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, τους Βαρέλα, Τζαβέλλα στο κέντρο της άμυνας και τους Μάτος, Λέοβατς στα άκρα της. Στην μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Κάνιας, Τσίμιροτ και Πέλκας ενώ η τριάδα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Ροντρίγκες, Τζάλμα και Κουλούρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα