Ο Ολυμπιακός στο +104 από Παναθηναϊκό

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός στο +104 από Παναθηναϊκό

bet365

Απίστευτος... συλλέκτης βαθμών ο Ολυμπιακός που από το 2010 μέχρι σήμερα έχει στο σύνολο 494 πόντους στο πρωτάθλημα, ευρισκόμενος στο +104 από Παναθηναϊκό.

Μπορεί να έχουν διεξαχθεί μόλις 9 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, ωστόσο ο Ολυμπιακός παρά τα στραβοπατήματά του συνεχίζει να κρατάει διαφορά στην κορυφή, έχοντας το +5 από τον 2ο ΠΑΣ και +7 από τους Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Όπως προκύπτει από την καταγραφή των βαθμολογικών δεδομένων από το 2010 μέχρι σήμερα ο Ολυμπιακός έχει πάρει 494 βαθμούς στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός είναι στο -104, έχοντας 390 πόντους. Ο ΠΑΟΚ μην έχοντας παίξει βέβαια το σημερινό ματς με τον Ατρόμητο, βρίσκεται στους 350 βαθμούς και η ΑΕΚ στους 194. Η ΑΕΚ βέβαια ως γνωστόν είχε υποβιβαστεί και είχε δύο σεζόν εκτός Σούπερ Λίγκας. Φέτος οι ερυθρόλευκοι παρά την ήττα τους στην Λάρισα και το 0-0 με την Κέρκυρα έχει κερδίσει και τα τρία ντέρμπι που έδωσε.

Έχει επικρατήσει και του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού αλλά και της ΑΕΚ. Οι δες νίκες με τους "πράσινους" και την "Ένωση" ήταν άκρως εμφατικές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα