Οι αυτοκινητάρες του Κριστιάνο Ρονάλντο (pics, vid)

Οι αυτοκινητάρες του Κριστιάνο Ρονάλντο (pics, vid)

bet365

Ενόψει «clasico» ο Κριστιάνο υποσχέθηκε ότι θα το... σανιδώσει, όπως και τα αυτοκίνητα που έχει στο γκαράζ του!

Σε ρυθμούς «clasico» κινούνται τα πάντα στην Ισπανία, καθώς η Μπαρτσελόνα υποδέχεται το Σάββατο την Ρεάλ, σε ένα από τα πιο μεγάλα ντέρμπι στον κόσμο! φυσικά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δε θα μπορούσε να λείπει από τον... χορό, με τον Πορτογάλο να δηλώνει έτοιμος να πατήσει γκάζι. Τόσο, όσο και τα πανάκριβα αμάξια τα οποία κρύβει το τεράστιο και πανάκριβο γκαράζ του.

Σύμφωνα με τον... αστικό μύθο, γιατί κανείς δε μπορεί να είναι σίγουρος για το νούμερο, ο Κριστιάνο έχει 19 αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων μία Bugatti Veyron και μία Lamborghini Aventador, με συνολική αξία που πλησιάζει τα 5 εκατ. ευρώ!

Στο βίντεο που ανέβασε, φαίνονται, έστω και... φευγαλέα, μερικά από αυτά. Όπως για παράδειγμα, η Ferrari 599 GTB Fiorano που διαθέτει, η οποία κοστολογείται περίπου στα 350.000 ευρώ. Ακόμα πιο φτηνή, η Lamborghini Aventador LP 700-4, που μετά βίας φτάνει τα 300.000 ευρώ.

Ένας Κριστιάνο, φυσικά, δε θα μπορούσε να αρκεστεί σε τόσο φτηνά αμάξια. Έπρεπε να έχει και κάτι καλύτερο, γρήγορο και επιβλητικό όπως ο ίδιος. Ο λόγος για την Bugatti Veyron που έκανε δώρο στον εαυτό του για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του EURO 2016 στην Γαλλία. Ένα σπέσιαλ δώρο, για μία ξεχωριστή στιγμή και μόλις στα 2 εκατ. ευρώ... Ευκαιρία, σα να λέμε!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα