Βάζει... ημερομηνία λήξης στην καριέρα του ο Κροος!

Βάζει... ημερομηνία λήξης στην καριέρα του ο Κροος!

Πολύ πιθανό είναι με τη λήξη του συμβολαίου που τον δεσμεύει με τη Ρεάλ Μαδρίτης, το 2022, ο Τόνι Κροος να ρίξει τους τίτλους τέλους της καριέρας του!

Βάζει... ημερομηνία λήξης στην καριέρα του ο Κροος!

Ο Γερμανός χαφ της «βασίλισσας», σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Kicker» έδειξε πως ήδη έχει αρχίσει να σκέφτεται την ημέρα που θα φτάσει το πλήρωμα του χρόνου για τη σπουδαία καριέρα του.

Το 2022, όταν και ολοκληρώνεται το νέο του συμβόλαιο με τους «μερένχες», ο Τόνι Κροος θα είναι 32 ετών και όπως άφησε να εννοηθεί, δεν αποκλείεται ν' αποσυρθεί σ' εκείνο το σημείο της ηλικίας του!

«Δεν με βλέπω να παίζω μέχρι τα 38, 39 όπως κάνουν πολλοί... Θα είμαι 32 σε έξι χρόνια από τώρα. Ξέρω ότι πολλά μπορούν να συμβούν μέσα σε έξι χρόνια και πολλά ν' αλλάξουν, αλλά σ' εκείνη την ηλικία θα έχουν περάσει πλέον τα καλά ποδοσφαιρικά χρόνια και από άποψη φυσικής κατάστασης, πλέον ο οργανισμός αρχίζει και γίνεται πιο αδύναμος στη συνέχεια...

Η Ρεάλ είναι η ομάδα μου και όσα χρόνια βρίσκομαι εδώ, έχω ωριμάσει ως άνθρωπος αλλά και ως ποδοσφαιριστής» ήταν τα λόγια του Κροος.

Best of internet