Ο πρόσφυγας ποδοσφαιριστής που έγινε αρσιβαρίστας!

Ο πρόσφυγας ποδοσφαιριστής που έγινε αρσιβαρίστας!

bet365

Ο Ραμαντά Ρότζερς από την Σιέρα Λεόνε πήρε μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Άρσης Βαρών αν και δηλώνει διεθνής ποδοσφαιριστής!

Την αποθέωση γνώρισαν στον Πολύγυρο οι τέσσερις πρόσφυγες που πήραν μέρος. εκτός συναγωνισμού, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Ανδρών – Γυναικών, Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών.

Πρόκειται για τους Καμολαντίν Μομπαρακζάντα, Μοχάμαντ Ρεζά Χουσεϊνί (Αφγανιστάν), Ραμαντά Ρότζερς (Σιέρα Λεόνε) και Ντούμπια Σέκομ (Μάλι) .

Οι αγώνες αυτοί πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος υποστήριξης προσφύγων και ασυνόδευτων ανηλίκων των παιδικών χωριών SOS Ελλάδος και του Διεθνούς Ινστιτούτου Αθλητισμού

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ραμαντά Ρότζερς, ο οποίος βρίσκεται εδώ και 10 μήνες στην Ελλάδα ήταν μέλος της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Σιέρα Λεόνε. Ο Αφρικανός σκοπεύει να βρει ομάδα στη χώρα μας για να συνεχίσει την καριέρα του. Μάλιστα τον Δεκέμβριο θα δοκιμαστεί από ελληνικούς συλλόγους.

Για να κρατηθεί σε φόρμα πήρε μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών αποδεικνύοντας πως διαθέτει ταλέντο και εκτός ποδοσφαίρου.

 

Τελευταία Νέα