Σαουδάραβες θέλουν μεγάλες ομάδες του Λονδίνου!

Σαουδάραβες θέλουν μεγάλες ομάδες του Λονδίνου!

Δισεκατομμυριούχοι εκ Σαουδικής Αραβίας έχουν... βάλει στο μάτι μεγάλους αγγλικούς συλλόγους και πιο συγκεκριμένα από το Λονδίνου, σύμφωνα με βρετανικό δημοσίευμα!

Σαουδάραβες θέλουν μεγάλες ομάδες του Λονδίνου!

Η «Standard» αποκαλύπτει πως επιφανείς Σαουδάραβες με τεράστια περιουσία, θέλουν να εμπλακούν στο αγγλικό ποδόσφαιρο, εξαγοράζοντας τις μετοχές σπουδαίων συλλόγων του Νησιού και δη της αγγλικής πρωτεύουσας, προκειμένου ν' αποκτήσει ένα κύρος και το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας μέσω κάποιας συνεργασίας.

Αυτή τη στιγμή, οι περισσότερες ομάδες της χώρας της Μέσης Ανατολής, ανήκουν στην Κυβέρνηση, όμως πρόκειται ν' ανεξαρτητοποιηθεί το πρωτάθλημα και έχει γίνει και η απαραίτητη έρευνα από τη δημοφιλή εταιρεία Deloitte για τη βιωσιμότητα του πλάνου που θέλει τους συλλόγους να κατευθύνονται από συγκεκριμένα αφεντικά, τουλάχιστον για τον πρώτο χρόνο.

Απώτερος σκοπός των δισεκατομμυριούχων από τη Σαουδική Αραβία είναι να βοηθήσουν το ποδόσφαιρο της πατρίδας τους με την αγγλική τεχνογνωσία και τις μεθόδους που έχουν εκτοξεύσει την Πρέμιερ Λιγκ...

Best of internet