Φωτιά στο αυτοκίνητο του προέδρου της Ε.Π.Σ. Λέσβου

Gazzetta team
Φωτιά στο αυτοκίνητο του προέδρου της Ε.Π.Σ. Λέσβου

bet365

Το αυτοκίνητο του προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου, Σταύρου Ψαρόπουλου, τυλίχτηκε στις φλόγες τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Όπως αναφέρει το Scorelesvos το αγροτικό ΙΧ του προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου, ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του στην Βαρειά όταν λίγο μετά τις 4 το πρωί, πήρε φωτιά η καμπίνα του οχήματος.

Για καλή τύχη του κ. Ψαρόπουλου ένας γείτονας άκουσε θόρυβο και βγήκε να δει τι συμβαίνει και μόλις είδε την φωτιά ειδοποίησε με την φωτιά να μην παίρνει μεγάλες διαστάσεις και να περιορίζεται στην καμπίνα. Άμεσα έφτασε η Πυροσβεστική και αναμένεται το πόρισμά της.

Ψαρόπουλος: « Δεν ξέρουμε αν προκλήθηκε από μηχανική βλάβη ή είναι εμπρησμός»

Από την πλευρά του ο Σταύρος Ψαρόπουλος μιλώντας στο Scorelesvos τόνισε πως θα περιμένει να δει το πόρισμα της Πυροσβεστικής: " Λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα, ένας γείτονας μας χτύπησε το κουδούνι και μας ειδοποίησε για τη φωτιά στο αυτοκίνητο μου. Ευτυχώς προλάβαμε και την σβήσαμε πριν επεκταθεί και την περιορίσαμε στην καμπίνα μόνο γιατί μπροστά και πίσω υπήρχαν άλλα δυο αυτοκίνητα και αν η φωτιά επεκτείνονταν θα καίγονταν και αυτά. Δεν ξέρουμε αν προκλήθηκε από μηχανική βλάβη ή είναι εμπρησμός, αλλά το όχημα ήταν παρκαρισμένο από τις 8 το βράδυ εκεί άρα δεν ήταν ζεστό ενώ έβρεχε κιόλας. Επίσης το πίσω τζάμι στην καμπίνα ήταν σπασμένο. Δεν ξέρω αν έσπασε από την θερμότητα της φωτιάς ή αν κάποιος το έσπασε και έβαλε την φωτιά. Όλα αυτά θα μας τα πει η πυροσβεστική τις επόμενες ημέρες. Μέχρι τότε δεν μπορούμε να πούμε τίποτα".

 

Τελευταία Νέα