Λαμπρόπουλος: «Μέχρι τέλους για πρωτάθλημα και Κύπελλο»

Λαμπρόπουλος: «Μέχρι τέλους για πρωτάθλημα και Κύπελλο»

Λαμπρόπουλος: «Μέχρι τέλους για πρωτάθλημα και Κύπελλο»

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος τόνισε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει όσον αφορά στην υπόθεση «τίτλος».

Αρχικά ανέφερε ο αμυντικός της Ένωσης στη "Live Sport": «Περιμέναμε πώς και πώς αυτή τη νίκη. Όχι τόσο για τους βαθμούς, όσο για την ψυχολογία που έχουμε τεράστια ανάγκη. Εκεί είναι το ζήτημά μας, να βρούμε την καλή ψυχολογία και η ομάδα από εκεί και πέρα θα πατήσει πιο γερά. Δουλέψαμε πολύ για το ματς με τον Πλατανιά κι ευτυχώς όλα πήγαν καλά, έστω και στο τέλος. Πάντως παρότι σκοράραμε στα τελευταία λεπτά, ήμασταν καλύτερο στο γήπεδο»,  και πρόσθεσε:

«Αφήνουμε πίσω αυτό το ματς και προχωράμε. Μείναμε πίσω και τώρα στόχος είναι μέχρι το τέλος της χρονιάς, με το πρόγραμμα που έχουμε, να μειώσουμε τη διαφορά όσο το δυνατόν περισσότερο. Στο β' γύρο η ομάδα θα είναι καλύτερη, έχουμε και τα τρία ντέρμπι στην έδρα μας και με τον κόσμο μας θα έχουμε προβάδισμα για να κερδίσουμε τους άλλους διεκδικητές. Το πιστεύουμε στα αποδυτήρια. Τίποτα δεν έχει τελειώσει κι εμείς θα παλέψουμε μέχρι τέλους για τον τίτλο και το Κύπελλο». 

Όσο για την προσωπική του απόδοση, είπε: «Για μένα και την απόδοσή μου δεν θέλω να μιλήσω. Έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσα, όπως κάθε φορά. Ο προπονητής μου κρίνει αν είμαι καλός ή όχι κι αν πρέπει να παίξω βασικός ή να είμαι στον πάγκο. Εγώ είμαι στρατιώτης της ΑΕΚ από την πρώτη μέρα που ήρθα κι όποτε χρειαστεί θα είμαι εκεί έτοιμος». 

Για τη δουλειά που έγινε το διάστημα της διακοπής: «Η ομάδα δούλεψε καλά με τον νέο προπονητή στο διάστημα της διακοπής και τώρα περιμένουμε να βγουν αυτά και στο γήπεδο για να βελτιωθούμε ως ομάδα και να έρθουν και τα καλά αποτελέσματα. Είναι σημαντικά για εμάς και τα ματς Κυπέλλου για να παίρνουμε νίκες και να αποκτήσουμε καλή ψυχολογία κι αυτοπεποίθηση. Γι΄ αυτό θα πάμε παντού για να παίρνουμε νίκες». 

Best of internet