Ρέις: «Καλύτερος ο βαθμός από την ήττα»

Gazzetta team
Ρέις: «Καλύτερος ο βαθμός από την ήττα»

bet365

Ο καλύτερος μαζί με τον Βλαχοδήμο παίκτης του Παναθηναϊκού Νούνο Ρέις ανέφερε μεταξύ άλλων πως από την στιγμή που οι... πράσινοι δεν κέρδισαν, καλύτερα που πήραν την ισοπαλία.

Ο Πορτογάλος με το που μπήκε στο δεύτερο μέρος άλλαξε εντελώς την εικόνα του Παναθηναϊκού, όντας ο παίκτης που ηρέμησε το παιχνίδι, αλλά και έβγαλε εξαιρετικές μπαλιές στους συμπαίκτες του. Ο Ρέις μιλώντας στην κάμερα της NOVA δεν έκρυψε πως από την στιγμή που η ομάδα του δεν μπόρεσε να κερδίσει, καλύτερα που δεν έχασε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι αλήθεια ότι το να κερδίζεις έναν βαθμό είναι καλύτερο από το να μην κερδίζεις κανέναν, αλλά αυτό είναι λίγο δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα που πρέπει να παίρνει τους τρεις βαθμούς. Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, δεν αποδώσαμε όπως μπορούμε. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα ήταν καλύτερα, καταφέραμε να κάνουμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά η αλήθεια είναι ότι η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί. Εμείς είμαστε αυτοί που παίζουμε, εμείς πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας και να βγάλουμε αντίδραση στις δυσκολίες που υπάρχουν».

Για την σκληρή κριτική στον Στραματσόνι: «Όταν υπάρχουν προβλήματα όλοι τα βάζουν με τον προπονητή. Σ’ αυτόν πηγαίνουν τα βέλη, όμως, δεν παίζει ο προπονητής. Προσπαθεί να προετοιμάσει το καλύτερο σύνολο για να παίξει, άρα εμείς είμαστε αυτοί που με τον τρόπο που αγωνιζόμαστε πρέπει να αλλάξουμε την άποψη του κόσμου. Οι παίκτες έχουμε τη βασική ευθύνη».

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο: «Στα αποδυτήρια προσπαθήσαμε να δούμε τι πρέπει να βελτιώσουμε μας έδωσε οδηγίες ο προπονητής, μιλήσαμε και όλοι μπήκαμε στο γήπεδο για να κάνουμε το καλύτερο».

Για το γεγονός ότι έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν τη διαφορά: «Κοιτάξαμε το παιχνίδι μας. Ο βασικός αντίπαλός μας έχασε βαθμούς και κοιτάξαμε πως θα πάρουμε τον αγώνα, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για τον ΟΦΗ: «Στόχος πάντα είναι η νίκη, η οποία θα βελτιώσει την ομάδα και την ψυχολογία όλων όσοι την αποτελούν».

Για τον ίδιο: «Κοιτάζω να είμαι πάντα ετοιμοπόλεμος, όταν μου το ζητήσει ο προπονητής. Να είμαι σε εγρήγορση για να πάρω κάθε ευκαιρία που θα μου παρουσιαστεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα