Σαββίδης: «Ήμασταν ανώτεροι αλλά όχι τυχεροί»

Σαββίδης: «Ήμασταν ανώτεροι αλλά όχι τυχεροί»

Για ανωτερότητα του Πανιωνίου αλλά από την άλλη και ατυχία, έκανε λόγο ο αμυντικός μέσος των... κυανέρυθρων Κυριάκος Σαββίδης.

Σαββίδης: «Ήμασταν ανώτεροι αλλά όχι τυχεροί»

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που επέστρεψε μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του ανέφερε μετά το τέλος της αναμέτρησης στην μικτή ζώνη: «Ήμασταν ανώτεροι, είχαμε τις ευκαιρίες για να ατυχούμε και άλλα τέρματα, όμως στο τέλος δεχτήκαμε το γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κοιτάμε τώρα μπροστά στη συνέχεια».

Για την καλή κατάσταση που βρίσκεται ο Πανιώνιος: «Βλέπω πως στις προπονήσεις καθημερινά είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση όλα τα παιδιά. Τόσο οι βασικοί όσοι και οι υπόλοιποι παίκτες δουλεύουμε σκληρά και έχουμε πολύ καλό ρυθμό. Το δείξαμε και στον αγώνα».

Για το ότι οι... κυανέρυθροι δεν κατάφεραν να κρατήσουν τη νίκη: «Η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας στο παιχνίδι Δείξαμε ανωτερότητα κόντρα στον αντίπαλο μας και δυστυχώς δεν κάναμε τις ευκαιρίες γκολ».

Για την απόδοση κόντρα στις θεωρητικά μεγάλες ομάδες: «Ο Πανιώνιος μπορεί να κοιτάει όλες τις ομάδες κατάματα. Από πέρυσι η ομάδα έδειξε ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο και φέτος συνεχίζουμε την καλή εικόνα».

Best of internet