Βλαχοδήμος: «Ευχαριστημένος για την εμφάνιση, στεναχωρημένος για αποτέλεσμα»

Βλαχοδήμος: «Ευχαριστημένος για την εμφάνιση, στεναχωρημένος για αποτέλεσμα»

Βλαχοδήμος: «Ευχαριστημένος για την εμφάνιση, στεναχωρημένος για αποτέλεσμα»

Ναι μεν αλλά για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο με τον νεαρό τερματοφύλακα να μένει ευχαριστημένος από την απόδοσή του, αλλά στεναχωρημένος από το 1-1.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κερδίσει τον Πανιώνιο ωστόσο ο καλύτερος παίκτης του... τριφυλλιού ήταν ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Ο νεαρός τερματοφύλακας μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε πως έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνισή του, αλλά στεναχωρημένος για το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τόνισε: «Για εμένα κάθε αγώνας είναι ίδιος. Πρέπει πάντα σαν τερματοφύλακας να είσαι έτοιμος να μπεις, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Για εμένα, το αποψινό ματς ήταν ίδιο με οποιοδήποτε άλλο. Με τον Μάριο Γκαλίνοβιτς μιλάμε για πολλά, μου είπε να δείξω αυτά που μπορώ και να παίξω το παιχνίδι μου χωρίς άγχος. Σαν τερματοφύλακας ποτέ δεν θέλεις να δεχθείς γκολ, είμαι ευχαριστημένος για το ντεμπούτο μου αλλά στεναχωρημένος για το αποτέλεσμα.

Πριν το ματς είχαμε μιλήσει και πει μεταξύ μας ότι πρέπει να κερδίσουμε, όλα τα παιδιά το ήθελαν πάρα πολύ, συνεπώς δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Σίγουρα, μετράει το ότι ισοφαρίσαμε στο τέλος, κάναμε το 1-1 και πήραμε τουλάχιστον έναν βαθμό. Δεν ξέρω τι έχει γίνει λάθος, προσπαθούμε όλα να βάζουμε τα δυνατά μας σε κάθε παιχνίδι. Τώρα δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε την επόμενη αναμέτρηση.

Για την συνέχεια: «Είμαστε ακόμα στην αρχή, το πρωτάθλημα έχει πολλά παιχνίδια ακόμα, πρέπει να προσπαθήσουμε, να μαζέψουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούμε και βλέπουμε στο τέλος τι θα έχουμε καταφέρει. Σε κάποιο σημείο του αγώνα στραβοπάτησα προσπαθώντας να κάνω μια επέμβαση, αλλά δεν ζήτησα αλλαγή. Είχα τραυματιστεί πριν τρία χρόνια σε αυτό το σημείο και φοβήθηκα αλλά τελικά κατάφερα να συνεχίσω. Στο δεύτερο ημίχρονο με τον Πανιώνιο έγινε μάχη, πρέπει να κρατήσουμε τα καλά από αυτό το ματς»

Best of internet