Η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας στην COSMOTE TV!

Gazzetta team
Η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας στην COSMOTE TV!

bet365

Όλες οι αναμετρήσεις της δεύτερης «στροφής» του Κυπέλλου Ελλάδας, έρχονται στην COSMOTE TV!

Η COSMOTE TV σε βάζει στον θεαματικό hybrid κόσμο της και φέρνει αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT HD όλες τις αναμετρήσεις για τη 2η αγωνιστική του ανανεωμένου θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μέσω της υπηρεσίας COSMOTE TV GO μπορείτε να παρακολουθήσετε όλους τους αγώνες από το κινητό, το τάμπλετ ή τον υπολογιστή σας, ενώ με τη νέα υπηρεσία COSMOTE REPLAY TV δεν χάνετε ούτε λεπτό από τα παιχνίδια, αφού μπορείτε να γυρίσετε το πρόγραμμα έως και 48 ώρες πίσω!

Την Τρίτη (29/11), το μενού περιλαμβάνει την εξόρμηση της ΑΕΚ στην έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας (19:30, COSMOTE SPORT 1HD) με αποκλειστικό στόχο το απόλυτο και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Νωρίτερα, βέβαια, η αυλαία ανοίγει με τον δεύτερο της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ, ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος κοντράρεται εκτός έδρας με τον Αγροτικό Αστέρα (15:00, COSMOTE SPORT 1HD), ενώ στο 5ο γκρουπ, ο Άρης φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης (17:15, COSMOTE SPORT 3HD) και η Βέροια ψάχνει βαθμούς απέναντι στον Αιγινιακό (17:15, COSMOTE SPORT 1HD). Μετά το επιβλητικό 4-0 επί των Χανίων, η Σπάρτη ταξιδεύει στην Κρήτη για το παιχνίδι με τον Πλατανιά (15:00, COSMOTE SPORT 3HD).

Την Τετάρτη (30/11), ο Παναθηναϊκός μπαίνει στο κόλπο της δεύτερης «στροφής» των γκρουπ του Κυπέλλου, έχοντας κάνει ... μέτριο ξεκίνημα με την ισοπαλία απέναντι στον Ηρακλή. Οι «πράσινοι» έχουν εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ (19:30, COSMOTE SPORT 1HD), με τον Πανιώνιο, που ήταν ο τελευταίος αντίπαλος του «τριφυλλιού» στο πρωτάθλημα στην ισοπαλία με σκορ 1-1, να φιλοξενείται από τον Κισσαμικό, έχοντας ανάγκη από νίκη (17:15, COSMOTE SPORT 1HD). Η μέρα, πάντως, ξεκινάει με τρεις μεσημεριανές αναμετρήσεις. Η Λάρισα υποδέχεται τον Πανελευσινιακό (15:00, COSMOTE SPORT 1HD), η Κέρκυρα μετά τον βαθμό απέναντι στον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα αντιμετωπίζει τη Λαμία (15:00, COSMOTE SPORT 3HD), ενώ ο Παναιτωλικός βρίσκει απέναντί του τον Πανθρακικό (15:00, COSMOTE SPORT 2HD).

Ο Ηρακλής που συμμετέχει στον όμιλο του Παναθηναϊκού και συνεχίζει την πολύ δύσκολη μάχη του απέναντι σε πολλά μέτωπα, φιλοξενείται από τον Κισσαμικό (17:15, COSMOTE SPORT 1HD).

Η Πέμπτη, είναι η 3η και τελευταία ημέρα διεξαγωγής των αναμετρήσεων της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων και στο... παιχνίδι μπαίνουν οι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ταξίδι στα Χανιά για την αναμέτρηση με την τοπική ομάδα (19:30, COSMOTE SPORT 3HD), ενώ ο «δικέφαλος του βορρά» που στα μέσα της περασμένης εβδομάδας πήρε τεράστια νίκη στη Φλωρεντία, κατηφορίζει στα Τρίκαλα (17:15, COSMOTE SPORT 3HD). Εντός λεκανοπεδίου Αττικής παραμένει ο Ατρόμητος με το ματς στην Καλλιθέα (17:15, COSMOTE SPORT 1HD), με την αγωνιστική δράση μέσα στην ημέρα ν' ανοίγει με τα παιχνίδια Ξάνθης – Καλλονής (15:00, COSMOTE Sport1 HD) και Λεβαδειακού – Πανσερραϊκού (15:00, COSMOTE SPORT 3HD).

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα