Μιλόγεβιτς: «Κάτι δεν πήγε καλά στο γκολ»

Gazzetta team
Μιλόγεβιτς: «Κάτι δεν πήγε καλά στο γκολ»

bet365

Ο προπονητής του Πανιωνίου δεν ήθελε να σχολιάσει τη χαμένη ευκαιρία του Μασούντ αλλά το γκολ της ισοφάρισης του Παναθηναϊκού.

Ο Μιλόγεβιτς τόνισε πως το ματς κρίθηκε στις καθυστερήσεις. Και με τη χαμένη ευκαιρία του Μασούντ αλλά και με το γκολ του Παναθηναϊκού.

«Είχαμε ευκαιρίες να κλειδώσουμε το ματς μετά το 1-0, δεν ήταν μόνο η φάση με τον Μασούντ. Νομίζω ότι ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Με τον ΠΑΟΚ εδώ είχαμε τύχη και δεν μας έβαλε γκολ», είπε για να προσθέσει:

«Ο Παναθηναϊκός σήμερα είχε τη φάση του Μπεργκ, δεν ξέρω τι λένε τα στατιστικά. Το παιχνίδι κρίθηκε στις καθυστερήσεις. Είμαι προπονητής, δεν θέλω να πω ότι οι δικοί μου παίκτες δεν είχαν σωστή τοποθέτηση στο γκολ του Παναθηναϊκού. Για εμένα ήταν περίεργη φάση, κάτι δεν πήγε καλά. Αυτή όμως είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός πιο πολύ πήρε το έναν βαθμό, παρά χάσαμε δύο βαθμούς εμείς»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα