Τι ψάχνουν ΠΑΟΚ και Μίχελ στην Πορτογαλία...

Τι ψάχνουν ΠΑΟΚ και Μίχελ στην Πορτογαλία...

Τι ψάχνουν ΠΑΟΚ και Μίχελ στην Πορτογαλία...

bet365

Τα ότι μέσα σε διάστημα μικρότερο των δύο μηνών υπάρχει ταξίδι ανθρώπου του ΠΑΟΚ στην Πορτογαλία δείχνει κατά «που πάει το πράγμα» και τις διαθέσεις του Λούμπος Μίχελ.

Είναι γνωστό, επιβεβαιωμένο, ότι ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής έχει επαφές και δίαυλο επικοινωνίας με το ποδοσφαιρικό κομμάτι της Πορτογαλίας. Το καλοκαίρι έγιναν συζητήσεις και με την Πόρτο για την απορρόφηση κάποιων νεαρών ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στη β’ ομάδα των «Δράκων», τώρα λέγεται ότι η ομάδα από το Οπόρτο, έχει ανοίξει το δρόμο στον Μίχελ.

Στη χώρα του Φερνάντο Σάντος, του Βιεϊρίνια και του Κριστιάνο Ρονάλντο υπάρχει «ψωμί» και αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, ειδικά στο ρόστερ της Ρίο Άβε, τα παιχνίδια της οποίας παρακολούθησε δύο φορές μέσα στο τελευταίο δίμηνο άνθρωπος από το σκάουτινγκ του «Δικεφάλου».

Το βράδυ της Παρασκευής, όπως διαβάσατε στο Gazzetta.gr, είδε τον αγώνα της Ρίο Άβε στο Σετούμπαλ, ενώ στα τέλη του Οκτώβρη άνθρωπος του ΠΑΟΚ παρακολούθησε κι άλλα ματς ομάδων όπως η Πάσος Φερέιρα, η Νασιονάλ Μαδέιρα, η Μπελενένσες και η Γκιμαράες.

Κάθε φορά η παρουσία απεσταλμένου από τη Θεσσαλονίκη προκαλεί ένα έντονο γύρο συζητήσεων και αναφορά σε καμιά πέντε έξι διαφορετικά ονόματα ποδοσφαιριστών. Άλλα ονόματα τον Οκτώβριο, άλλα ονόματα τώρα.

Το ότι μπορεί το καλοκαίρι, γιατί τώρα δύσκολα να προχωρήσει σε κάποια μεταγραφή, ο ΠΑΟΚ να πάρει έναν και δύο παίκτες από εκεί είναι πολύ πιθανόν, όπως επίσης και ότι θα συνεχιστούν οι επαφές του Λούμπος Μίχελ, που φαίνεται ότι έχει εμπιστοσύνη και ψάχνει για λύσεις από την Πορτογαλική αγορά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα