Ξανά σε δύσκολα... μονοπάτια ο Μπέντο

Δημήτρης Τομαράς
Ξανά σε δύσκολα... μονοπάτια ο Μπέντο

bet365

Για 2η φορά μετά από ερυθρόλευκο... στραβοπάτημα ο Πάουλο Μπέντο βρίσκεται σε δύσκολη θέση στον πάγκο της ομάδας του Ολυμπιακού.

Όπως και οι παίκτες έτσι και ο προπονητής κρίνεται και αξιολογείται διαρκώς σε μία ομάδα. Είναι σαφές πως το 0-0 με την Κέρκυρα στο Καραϊσκάκη δεν άρεσε καθόλου σε υψηλά διοικητικά κλιμάκια και προσωπικά στον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Άλλωστε σας μεταφέραμε από νωρίς τις προεδρικές αντιδράσεις.

Είναι προφανές πως η διακοπή και το... μπάχαλο με το πρωτάθλημα έφερε πίσω τον πειραϊκό σύλλογο, όμως η εικόνα με τους Φαίακες και το Χ σε συνδυασμό με τις αποδοκιμασίες, τις νέες ιαχές για τον Τσόρι αλλά και το αγωνιστικό... πάγωμα παικτών όπως οι Μάριν και Ρομαό έχουν φέρει εκ νέου σε δυσμενή θέση τον Πάουλο Μπέντο. Και ας έχει κάνει και αυτός την μεγάλη του προσπάθεια.

Όλα αυτά τα στοιχεία τον έχουν βάλει σε μία περίοδο όπως τότε μετά το 1-0 και την ήττα στην έδρα της ΑΕΛ. Ο Πορτογάλος βρίσκεται ξανά σε περίοδο μεγάλης πίεσης ενώ δεν τον βοηθάει το γεγονός πως αμφισβητείται ανοιχτά από την εξέδρα σε κάθε ματς. Πλέον είναι επιβεβλημένο να επανέλθει ο Ολυμπιακός σε πολύ καλά ματς και αποτελέσματα. Έχει μπροστά του το Κύπελλο και τον ΑΟ Χανίων εκτός, τον Λεβαδειακό εντος και μετά τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα