Λεάλι: «Μας έλλειψε η αποφασιστικότητα»

Δημήτρης Τομαράς
Λεάλι: «Μας έλλειψε η αποφασιστικότητα»

bet365

Ο Νικόλα Λεάλι στις τοποθετήσεις του μετά τον αγώνα με την Κέρκυρα στάθηκε στα στοιχεία που δεν έδωσαν τη νίκη στον Ολυμπιακό.
Ο Λεάλι είπε για:
-Τι θεωρεί ότι έφταιξε και ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να νικήσει: «Πιστεύω πως σήμερα πραγματικά πρέπει να συγχαίρουμε τον αντίπαλο που κατάφερε να πάρει έναν βαθμό στην έδρα μας. Εμείς από την πλευρά μας, δεν ήμασταν καθόλου γρήγοροι, καθόλου αποφασιστικοί, έπρεπε να έχουμε δουλέψει περισσότερο για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, δυστυχώς όμως μείναμε στο 0-0».
-Εάν αποπροσανατόλισε τον Ολυμπιακό η σημαντική βαθμολογική διαφορά που είχε από τους αντιπάλους του: «Όχι, δεν νομίζω πως είναι αυτό. Σίγουρα υπάρχει κούραση από το ματς της Πέμπτης, ήμαστε όμως ο Ολυμπιακός, ήμαστε μία ομάδα η οποία πάντα έχει μάθει να είναι προσηλωμένη στο στόχο της και να είναι συγκεντρωμένη. Πιστεύω πως σήμερα απλά δεν κάναμε τη δουλειά που θα έπρεπε να κάνουμε. Δεν νομίζω πως είναι θέμα συγκέντρωσης. Πρέπει πάντα να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε».
-Εάν η διακοπή του πρωταθλήματος έβγαλε εκτός ρυθμού τον Ολυμπιακό: «Η αλήθεια είναι πως η διακοπή ήρθε στην καλύτερη μας στιγμή. Μετά από τη διακοπή ήρθε το ματς με τους Γιανγκ Μπόις, ένα ματς που ήταν δύσκολο για εμάς. Θα μπορούσαμε να το έχουμε κερδίσει, όμως πιστεύω πως υπήρχε μεγάλη δυσκολία και γι’ αυτό πιστεύω δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το ματς αυτό. Σήμερα η απόδοσή μας οφείλεται στο γεγονός ότι η Κέρκυρα κατάφερε να παίξει πάρα πολύ κλειστή άμυνα και εμείς δεν καταφέραμε να διασπάσουμε την άμυνα αυτή».
-Για την επέμβαση που πραγματοποίησε: «Είμαι ευχαριστημένος με την επέμβασή μου αυτή γιατί βοήθησα την ομάδα μου να κρατήσει το μηδέν στην άμυνά της. Από την άμυνα της ομάδας μας μου σήμερα, είμαι ευχαριστημένος. Νομίζω που δουλέψαμε αρκετά καλά και θέλω να συνεχίσω να δουλεύω για να βελτιώνομαι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα