Σεμπά: «Πριν την διακοπή ήμασταν καλύτεροι»

Σεμπά: «Πριν την διακοπή ήμασταν καλύτεροι»

Σεμπά: «Πριν την διακοπή ήμασταν καλύτεροι»

Ο Σεμπά στις δηλώσεις του μετά την ανάδειξή του ως MVP στο Ολυμπιακός - Κέρκυρα μίλησε για το ματς και την συνέχεια.

Ο Βραζιλιάνος είπε:
 
-Για το ματς και την ανάδειξη του ως πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα: «Είμαι χαρούμενος που ψηφίστηκα ως ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης, όμως από την άλλη δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος από την ισοπαλία. Σήμερα παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιξε πάρα πολύ κλειστή άμυνα, μας δυσκόλεψε πάρα πολύ και δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Εμείς προετοιμαζόμαστε πάντα με σκοπό τη νίκη και γι’ αυτό σήμερα είμαστε απογοητευμένοι που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε».
 
-Για το τι θα άλλαζε για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα: «Δεν θα άλλαζα τίποτα. Ο προπονητής έδωσε τις οδηγίες του και οι παίκτες έκαναν ακριβώς ότι είπε. Τρέξαμε, προσπαθήσαμε και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Ίσως θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο αποτελεσματικοί. Από εκεί και πέρα, τα δώσαμε όλα και δεν νομίζω ότι υπήρχε κάτι που θα μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά, για να αποφύγουμε την ισοπαλία».
 
-Για τη διακοπή του πρωταθλήματος και το αν έβγαλε εκτός ρυθμού την ομάδα: «Σίγουρα ήμασταν καλύτεροι, πριν την διακοπή. Επιστρέψαμε μετά την διακοπή για να προετοιμαστούμε για ένα ματς, το οποίο μάθαμε τελευταία στιγμή ότι δεν θα γίνει. Ήταν δύσκολο για εμάς να προετοιμαστούμε για ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Εμείς προετοιμαζόμαστε πάντα με σκοπό να κερδίσουμε. Δεν τα καταφέρουμε στα δύο τελευταία παιχνίδια, έχουμε φέρει την ισοπαλία. Αυτό που σκοπεύουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε πολύ στη συνέχεια για να επιστρέψουμε στις νίκες».
 
-Εάν το Δεκέμβρη ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στις καλές του εμφανίσεις: «Πάντα δουλεύουμε, αυτός είναι ο σκοπός μας, η νίκη δηλαδή. Σκοπός μας είναι να δουλεύουμε, να βελτιωνόμαστε και να κερδίζουμε».

Best of internet