«Απέδειξα ότι δεν είμαι τυχαία στον ΠΑΟΚ»

«Απέδειξα ότι δεν είμαι τυχαία στον ΠΑΟΚ»

«Απέδειξα ότι δεν είμαι τυχαία στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Παναγιώτης Γλύκος ψηφίσθηκε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ ως ο MVP το μήνα Οκτώβριο και σχεδόν ένα μήνα μετά, είδε τη διοίκηση να τον επιβραβεύει με την ανανέωση του συμβολαίου του.

«Είναι πολύ σημαντικό για μένα ότι θα μείνω τόσα χρόνια στον ΠΑΟΚ και θα συμπληρώσω δώδεκα χρόνια στο σύλλογο. Ο κ. Σαββίδης, ο προπονητής μου, η διοίκηση όλη η ομάδα μου έδειξαν ότι με εμπιστεύονται. Μου έδωσαν την ευκαιρία να αποδείξω ότι δεν είμαι τυχαία στην ομάδα τόσα χρόνια και τη δυνατότητα να ικανοποιήσω όλους όσοι με υποστήριξαν και με βοήθησαν τόσα χρόνια», ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα γκολκίπερ, που κατά γενική ομολογία κάνει μια πολύ καλή χρονιά από το ξεκίνημα της σεζόν.

Για τον ίδιο αυτό «είναι θέμα αυτοπεποίθησης», καθώς όπως εξηγεί, «από την αρχή της χρονιάς νιώθω πολύ καλά, η εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο προπονητής μου δίνει κίνητρο να δουλέψω και να προσπαθήσω για το καλύτερο».

Οσο για το ματς της Δευτέρας με τον Ατρόμητο; Ο Γλύκος είπε τα τετριμμένα και τα αυτονόητα: «Να είμαστε σοβαροί, θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο οποίο πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα