Ο εκνευρισμός Μαρινάκη για την εικόνα με Κέρκυρα

Ο εκνευρισμός Μαρινάκη για την εικόνα με Κέρκυρα

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού μετά το ματς με Κέρκυρα κατευθύνθηκε προς στα αποδυτήρια με εμφανή τον εκνευρισμό στην έκφρασή του!

Ο εκνευρισμός Μαρινάκη για την εικόνα με Κέρκυρα

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το τελικό 0-0 με την Κέρκυρα και ο τρόπος που αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός, ο οποίος ουσιαστικά ήταν... ακίνδυνος επιθετικά, προβλημάτισαν έντονα και τον μεγαλομέτοχο των «ερυθρολεύκων». Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν φανερά ενοχλημένος μετά τη λήξη της αναμέτρησης και εθεάθη να πηγαίνει προς τα αποδυτήρια της ομάδας με τον έντονο εκνευρισμό να αποτυπώνεται στην έκφρασή του...

Τόσο για το αγωνιστικό πρόσωπο των παικτών των Πειραιωτών όσο και για το αποτέλεσμα, που έφερε νέο... κύμα αποδοκιμασιών από τον κόσμο της ομάδας. Είναι δεδομένο πως η διοίκηση του Ολυμπιακού ασχολείται διαρκώς με την ομάδα και θα κοιτάξει να δει τα όποια κακώς κείμενα προκειμένου ο σύλλογος να δείξει εκ νέου την αναμενόμενη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο. Από πλευράς Πειραιωτών πάντως προέκυπτε ότι ο κ. Μαρινάκης δεν μίλησε στους παίκτες. Ενδεχομένως όμως να έπρεπε να τα πει με το τεχνικό τιμ, αν και ούτε και αυτό επιβεβαιώνεται.

Best of internet