Ροντρίγκες: «Πρέπει να κερδίζουμε κάθε ματς, όχι μόνο τη Φιορεντίνα»

Ροντρίγκες: «Πρέπει να κερδίζουμε κάθε ματς, όχι μόνο τη Φιορεντίνα»

Ροντρίγκες: «Πρέπει να κερδίζουμε κάθε ματς, όχι μόνο τη Φιορεντίνα»

bet365

Το γκολ του στο 1-0 επί του Ηρακλή χάρισε στον Γκάρι Ροντρίγκες τον τίτλο του best goal το μήνα Οκτώβριο, αλλά στο μυαλό του είναι η συνέχεια, ο Ατρόμητος και όχι η Φιορεντίνα.

Ο μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι είναι το πρόσωπο των ημερών, όχι για το γκολ εναντίον του Ηρακλή, που του χάρισε τον τίτλο του Best Goal το μήνα Οκτώβριο, αλλά για όλα όσα πέτυχε με τον ΠΑΟΚ στον αγώνα με τη Φιορεντίνα.Και για τα σημερινά 26ά γενεθλια του. Άλλωστε εμφανίστηκε με γλυκά στην Τούμπα, όπου έγινε η βράβευση του και η τελευταία προπόνηση του «Δικεφάλου» πριν από τον αγώνα εναντίον του Ατρόμητου.

Εκείνο το γκολ, που χάρισε τη νίκη στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, και στον ίδιο τον τίτλο του Best Goal δεν το θυμόταν καλά καλά. «Δεν είχα προλάβει να σκεφτώ τίποτα. Απλά σούταρα. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο. Όσο γιατί δεν σκοράραμε στη συνέχεια; Είναι μια ερώτηση που μου γίνεται πολλές φορές, ελπίζω να πάμε καλύτερα από εδώ και πέρα», σχολίασε αρχικά ο Ροντρίγκες πριν πάει η κουβέντα στη Φιορεντίνα και τα κέρδη του «Δικεφάλου» από αυτή τη μεγάλη νίκη στο «Αρτέμιο Φράνκι».

«Είναι καλό όταν κερδίζεις τέτοια ματς. Για όλους, για την ομάδα, για μας, απλά πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Αυτό είναι το σημαντικό και το κλειδί. Δεν έχει σχέση, δεν με ενδιαφέρει αν είναι η Φιορεντίνα ή κάποιος άλλος αντίπαλος αυτός που κερδίσαμε. Απλά πρέπει να κερδίζουμε», υποστήριξε ο Ροντρίγκες και μίλησε για τη συνέχεια της σεζόν:

«Το έχω ξαναπεί. Ελπίζω να κερδίσω κάτι με τον ΠΑΟΚ. Ένα τίτλο. Να μπορέσουμε να το γιορτάσουμε όλοι μαζί με τον κόσμο της ομάδας», ενώ όταν ρωτήθηκε για το ματς της Δευτέρας ήταν ξεκάθαρος:

«Θέλουμε μόνο νίκη εναντίον του Ατρόμητου. Τίποτα άλλο».

Όσο για το ότι σκόραρε για πρώτη φορά μακριά από την Τούμπα στον ενάμιση χρόνο που βρίσκεται στην ομάδα; «Δεν το γνώριζα, ίσως για μένα η Τούμπα να είναι πιο ιδιαίτερη για μένα», απάντησε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα