Βιγιαρεάλ – Αλαβές 0-2(vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Βιγιαρεάλ – Αλαβές 0-2(vid)

bet365

Προκαλώντας τον απόλυτο αιφνιδιασμό στους γηπεδούχους, η Αλαβές πέρασε από το «Μαδριγάλ» με το τελικό 2-0 επί της Βιγιαρεάλ για την 13η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν.

Η ομάδα του Πελεγκρίνο χρειάστηκε μόλις 10 λεπτά για να σκοράρει δύο φορές και να προκαλέσει την απόλυτη σιγή στην έδρα της Βιγιαρεάλ, παρουσιάζοντας τρομερή αποτελεσματικότητα και τιμωρώντας τα λάθη της αντίπαλης άμυνας.

Αρχικά ο Ιμπάι Γκόμεθ στο 8' με δυνατό σουτ έπειτα από την κεφαλιά του Ντέιβερσον που σταμάτησε στο δοκάρι, άνοιξε το σκορ. Ο Βίκτορ Καμαράσα στο 18' από διπλό λάθος του Μουσάτσιο, διαμόρφωσε το 2-0 από πολύ νωρίς, ενώ στο ενδιάμεσο, ο Ερναντές είχε και δοκάρι σε καλό αριστερό σουτ!

Ο Σέρχιο Ασένχο δεν μπορούσε ν' αντιληφθεί τις αδυναμίες που εμφάνιζαν οι συμπαίκτες του στην άμυνα και πλέον η Βιγιαρεάλ είχε ν' ανέβει ένα... βουνό για να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Με τον κόσμο να έχει «παγώσει» στην εξέδρα, όσο κι αν άνοιξε το ματς στην επανάληψη και επιτέθηκε το «κίτρινο υποβρύχιο», το σκορ παρέμεινε ως είχε μέχρι τέλους.

Τρίτη ήττα στα τελευταία τέσσερα ματς για το σύνολο του Εσκρίμπα, επιστροφή στις νίκες και τα... σκαμπανεβάσματα για την Αλαβές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα