Κούγιας: «Ένας κύριος Τίποτα, υπάλληλος του Αστέρα, μου έκανε προσωπική επίθεση...»

Κούγιας: «Ένας κύριος Τίποτα, υπάλληλος του Αστέρα, μου έκανε προσωπική επίθεση...»

bet365

Συνέχεια στον... χαρτοπόλεμο ανάμεσα σε ΑΕΛ και Αστέρα, με τον Αλέξη Κούγια να κάνει νέα δήλωση.

Αναλυτικά:

Ξυπνώντας στις 10 το πρωί, γιατί μετά το χθεσινό στήσιμο δεν μπορούσα όλη νύχτα να κοιμηθώ και σκεφτόμουν πως θα προασπίσω τα συμφέροντα της ιστορικής ομάδας μου απ’ όσους στήνουν από το 1996 κάθε ματς που έχουν ανάγκη, πληροφορήθηκα από τον γιο μου, που το είδε στο διαδίκτυο, πως ένας κύριος Τίποτα, υπάλληλος του Αστέρα Τρίπολης, μου έκανε προσωπική επίθεση, αναφέροντας ότι έχω ανοιχτά θέματα με τη δικαιοσύνη και πως άλλα λέω μπροστά στις κάμερες και μετά παρακαλάω.

Για το δεύτερο, δεν έχω αντιληφθεί τι εννοεί και θα παρακαλούσα να το κάνει πενηνταράκια. Όσο για το πρώτο, είναι προφανές πως κάποιοι συνεχίζουν να προκαλούν, αντί να σιωπούν, χωρίς να έχουν αντιληφθεί ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Οι Καϋμενάκης, Μπάκος, καθώς και οι αφοι Μποροβήλου, αφού χθες τοποθετήθηκαν στην πρώτη ανακοίνωσή μας με την γνωστή λέξη «γραφικότητες», που χρησιμοποιούσαν εις βάρος των αντιπάλων τους όλοι όσοι έστηναν ματς και τώρα είναι κατηγορούμενοι, μετά την δεύτερη ανακοίνωσή μας, που τους υπενθύμισε ποιοι χρησιμοποιούσαν αυτή τη λέξη, βρήκαν τον εν λόγω κύριο Τίποτα να μου κάνει προσωπική επίθεση, αντί να απαντήσουν οι ίδιοι επί προσωπικού στις καταγγελίες της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Τους προκαλώ κι εγώ λοιπόν, με το ονοματεπώνυμο μου, το οποίο είναι γνωστό στην Ελλάδα απ’ όταν γεννήθηκα, ενώ το δικό τους το ανακαλύψαμε τα τελευταία 15 χρόνια, αφού τα προηγούμενα ήταν χαμένο στην κόκκινη άμμο της Μέσης Ανατολής, να πουν ποια είναι τα ανοιχτά θέματα που έχω με την δικαιοσύνη.

Γιατί το μοναδικό που ξέρω ότι έχω είναι η στημένη δίωξή μου, επειδή δημοσιοποίησα προφορικά τις υποκλαπείσες από το Νίκο Πατέρα συζητήσεις του Μπέου με τον Δαλούκα, που αποδείκνυαν πως η τότε ΚΕΔ, την οποία ήλεγχαν οι κατηγορούμενοι του πορίσματος Ανδρέαδη, μεταξύ των οποίων οι Μποροβήλος και Μπάκος, έστηνε τα παιχνίδια της ομάδας που ήμουν ιδιοκτήτης.

Λυπάμαι κ.Μπάκο και κ.Μποροβήλο, γιατί ο υπάλληλός σας, αντί να βουλώσει το στόμα του, με προκάλεσε επί προσωπικού και είμαι αναγκασμένος να απαντήσω περαιτέρω και να σας υπενθυμίσω επίσης ότι στην υπόθεση αυτή είμαι κατηγορούμενος για "δημοσιοποίηση παράνομα υποκλαπείσης συνομιλίας", σε συνέντευξη που έδωσα στις 8/3/2011 και εξ αιτίας της οποίας η πολιτεία άρχισε να παρακολουθεί τα τηλέφωνα του Μπέου κι έτσι η ΕΥΠ υπέκλεψε τη συζήτηση του Μποροβήλου με τον Μπέο, για τα 500 χιλιάρικα που θα δίνατε σ’ αυτόν, για να σωθεί ο Αστέρας Τρίπολης και να υποβιβαστούν οι αντίπαλοί σας.

Τελικώς βεβαίως υποβιβαστήκατε βαθμολογικά, γιατί όπως και τώρα δεν είχατε ομάδα για να μείνετε και την πλήρωσε ο ανυπεράσπιστος διοικητικά Ηρακλής, αφού πρώτα οι «δικοί σας» στην ΕΠΟ, που είναι κατηγορούμενοι στη νέα δικογραφία, βάφτισαν την πλαστογραφία πιστοποιητικού, που τιμωρούνταν τότε με 20.000€, σε δυσφήμηση του αθλήματος κι έτσι υποβιβάσθηκε ο Ηρακλής και για χάρη σας καμιά 30αριά ακόμη ομάδες.

Κι όμως, έχετε ακόμη το θράσος να μιλάτε, αντί να το βουλώσετε.

Δυστυχώς δεν μπορείτε να αλλάξετε. Εύχομαι να αναγκαστείτε να το κάνετε, αν και πολύ φοβάμαι ότι είστε αμετανόητοι, αφού πάντοτε θα υπάρχουν Κύζες.

Λυπάμαι τέλος γιατί μ' αυτές τις συμπεριφορές σας, δεν προλάβαμε να σας ευχαριστήσουμε και για την υπέροχη φιλοξενία την οποία υποσχόμαστε ότι θα ανταποδώσουμε στο πολλαπλάσιο, όπως κάνουμε άλλωστε ακόμη και με τους μεγαλύτερους εχθρούς μας, γιατί είμαστε ΑΕΛ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα