Ψάχνει σφυγμό στη Νέα Σμύρνη

Κώστας Ζάλιαρης
Ψάχνει σφυγμό στη Νέα Σμύρνη

bet365

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τις αναμετρήσεις της Κυριακής για τη 12η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Την Κέρκυρα υποδέχεται ο Ολυμπιακός, μάχη «ουράς» στη Λιβαδειά.

Έπειτα και από τον τρόπο που ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στην Ολλανδία από τον Άγιαξ για ν' αποχαιρετήσει και μαθηματικά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για φέτος, οι «πράσινοι» ψάχνουν ξανά μια αντίδραση και απόψε φιλοξενούνται (19:30, Novasports1) από τον Πανιώνιο. Έχοντας βρεθεί στο -7 πλέον από την κορυφή και με τον Στραματσόνι ν' αφήνει εκτός αποστολής τους Στιλ και Ιμπάρμπο, το «τριφύλλι» καλείται να πάρει την πρώτη του νίκη έπειτα από τις 30/10 (σε όλες τις διοργανώσεις, μεσολάβησε και διακοπή), τη στιγμή που ο Πανιώνιος (προέρχεται από το 1-0 επί του ΠΑΟΚ), βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω από τους «πράσινους» και δεν θέλει να χάσει έδαφος στην όποια επαφή του με τις πρώτες θέσεις...

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Πανιώνιος - Παναθηναϊκός.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, πάντως, υποδέχεται (15:00, Novasports2) την Κέρκυρα στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας, φυσικά με μοναδικό στόχο να επαναφέρει τη διαφορά από τους διώκτες του στο +7. Μεσοβδόμαδα, η ομάδα του Μπέντο εξασφάλισε την παρουσία της στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ δίχως να ικανοποιήσει στο 1-1 με τη Γιούνγκ Μπόις, ενώ την τελευταία φορά που έπαιξε ματς πρωταθλήματος πήρε πανεύκολα τη νίκη με το τελικό 3-0 επί του Παναθηναϊκού.

Μάχη των... χαμηλών στρωμάτων είναι αυτή που θα γίνει στη Βοιωτία ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Ηρακλή (17:15, Novasports2). Ο ταλαιπωρημένος και ουραγός Ηρακλής πήρε βαθμό απέναντι στον Πλατανιά στο προηγούμενο παιχνίδι, αντιμετωπίζει μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση τη φετινή σεζόν, με τους σημερινούς γηπεδούχους να έχουν μεν δύο βαθμούς από τα τελευταία ισάριθμα ματς, αλλά τελευταία φορά νίκησαν στις 23/10.

Μέσα στην πρώτη δεκάδα, δίνουν τον δικό τους αγώνα Παναιτωλικός και Ξάνθη (17:15, Novasports3), με τη μεταξύ τους διαφορά να είναι μόλις στον ένα πόντο. Δύσκολη αλλά δίκαιη η νίκη των «καναρινιών» απέναντι στη Λάρισα πριν διακοπεί το πρωτάθλημα, είχε τρεις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις η ομάδα του Αγρινίου που ξαναπήρε τα πάνω της. Αήττητοι σε έξι ματς οι Ακρίτες (!), πέρασαν από Λεωφόρο και Χανιά προτού πάρουν μόλις έναν βαθμό από τα ματς κόντρα σε Κέρκυρα και Λεβαδειακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα