Γι' αυτό έκανε παρατήρηση στον Κόντε ο Ποκετίνο

Κώστας Ζάλιαρης
Γι' αυτό έκανε παρατήρηση στον Κόντε ο Ποκετίνο

bet365

Το λόγο για τον οποίο φάνηκε να δέχεται μια φιλική, αλλά έντονη παρατήρηση από τον Μαουρίσιο Ποκετίνο αποκάλυψε ο Αντόνιο Κόντε μετά τη νίκη (2-1) της Τσέλσι επί της Τότεναμ, κάνοντας λόγο για περιστατικό με άνθρωπο του «μπλε» επιτελείου.

Σε αντίθεση με το παιχνίδι του περασμένου Μαΐου, αυτό του Σαββάτου στο «Στάμφορντ Μπριτζ» κύλησε πολύ πιο ήρεμα και σε αυτό βοήθησαν και οι δύο προπονητές που είναι εξαιρετικοί φίλοι.

Μάλιστα, το καλοκαίρι, όσο ο Κόντε βρισκόταν ακόμα στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Ιταλίας είχε επισκεφθεί και είχε διαμείνει στις εγκαταστάσεις της Τότεναμ για τρεις μέρες, ως καλεσμένος του Ποκετίνο.

Ο κόουτς της Τσέλσι, μιλώντας για τη στιγμή που οι δυο τους συζήτησαν στον πάγκο, με τον Αργεντινό να έχει κάπως έντονο ύφος, είπε:

Λυών – Παρί Σ.Ζ. με επιστροφή αν ο Λακαζέτ ανοίξει το σκορ.

«Στη διάρκεια του παιχνιδιού ήρθε να μου μιλήσει και μου εξήγησε ότι είχε μια έντονη διαφωνία με ένα μέλος του επιτελείου μου. Δεν ήταν κάτι σημαντικό. Απλά μια φιλική κουβέντα, άλλωστε έχουμε πολύ καλή σχέση. Ήταν μια συζήτηση για συγκεκριμένη περίπτωση και αυτό ήταν όλο».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα