Το βασικό... αγκάθι για Ζέφερσον

Το βασικό... αγκάθι για Ζέφερσον

Δημήτρης Τομαράς
Το βασικό... αγκάθι για Ζέφερσον

bet365

Πάντα σύμφωνα με πορτογαλικές πηγές η Σπόρτινγκ επιμένει στο να πουλήσει τον Ζέφερσον - που απασχολεί τον Ολυμπιακό - και όχι να τον δώσει δανεικό.
Ο Ζέφερσον έχει τέσσερα χρόνια συμβόλαιο ακόμα με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, όμως επειδή δεν είναι ευχαριστημένος από τους χρόνους συμμετοχής του ψάχνεται για κάτι διαφορετικό για το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Ο Ολυμπιακός δεν είναι ο μόνος που διεκδικεί τον 28χρονο Βραζιλιάνο αριστερό μπακ, που έχει... πέραση και σε Πορτογαλία και σε άλλα πρωταθλήματα. Έναν παίκτη τον οποίο ήθελε και ο Μάρκο Σίλβα όταν ήταν στον Ολυμπιακό και φαίνεται να θέλει και ο Μπέντο.
Εκτός αυτού όμως η Σπόρτινγκ συνεχίζει να θέλει να τον πουλήσει και όχι να τον παραχωρήσει με δανεισμό. Πράγμα που σημαίνει πως το κόστος μίας τέτοιας κίνησης πάει σε αρκετά μεγάλα επίπεδα. Διότι ο Ζέφερσον κοστολογείται με πάνω από 4 εκατ. ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα