Ελιουνούσι: «Πραγματικά λυπάμαι τις ελληνικές ομάδες»

Ελιουνούσι: «Πραγματικά λυπάμαι τις ελληνικές ομάδες»

Gazzetta team
Ελιουνούσι: «Πραγματικά λυπάμαι τις ελληνικές ομάδες»

bet365

Στη διακοπή του πρωταθλήματος και στο πώς επηρέασε αυτή τις ομάδες στο Europa League στάθηκε ο Ταρίκ Ελιουνούσι.

Ο Ταρίκ Ελιουνούσι στάθηκε στη διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά και στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πηγαίνει στην Κύπρο στις 8/.12 για νίκη και πρωτιά.

Αρχικά είπε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και στο Πρακτορείο Sport:

«Πραγματικά λυπάμαι τις ελληνικές ομάδες που καλούνται να αγωνιστούν στην Ευρώπη χωρίς αγώνες στο εθνικό πρωτάθλημα. Και ο Παναθηναϊκός είχε πρόβλημα απέναντι στον Άγιαξ».

«Είχαν περάσει τρεις εβδομάδες από την τελευταία φορά που αγωνιστήκαμε πριν το παιχνίδι με τη Γιουνγκ Μπόις. Ήταν πραγματικά δύσκολο. Η Γιουνγκ Μπόις είναι καλή ομάδα, ενώ εμείς βρισκόμαστε εκτός ρυθμού εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος. Ο βασικός στόχος μας, όμως επετεύχθη! Η πρόκριση δηλαδή στην επόμενη φάση. Τώρα μας περιμένει ένας δυνατός αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ και στην Κύπρο θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας να τερματίσουμε στην κορυφή του ομίλου. Αυτός είναι ο επόμενος στόχος μας». εξήγησε ο Ελιουνούσι.

Πόσο επηρεάζονται σωματικά και πνευματικά, οι ποδοσφαιριστές όταν δεν δίνουν αγώνες μεσούσης της σεζόν; «Δεν είναι ό,τι καλύτερο! Πραγματικά λυπάμαι τις ελληνικές ομάδες που καλούνται ν? αγωνιστούν στην Ευρώπη χωρίς αγώνες στο εθνικό πρωτάθλημα. Και ο Παναθηναϊκός είχε πρόβλημα απέναντι στον Άγιαξ. Όταν δεν είσαι σε αγωνιστικό ρυθμό, δεν παίζεις, όσο κι αν διψάς για τη νίκη, δεν αρκεί. Δεν είναι το ίδιο. Μέσα από τους συνεχείς αγώνες έρχεται η ετοιμότητα. Προσωπικά, το αντιμετωπίζω πρώτη φορά στην καριέρα μου».

Για το ματς στην Κύπρο με τον ΑΠΟΕΛ δήλωσε: «Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Θεωρώ πως θα γίνει σκληρή μάχη με τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο. Όμως, θα είναι ένας πολύ ωραίος αγώνας για εμάς. Ηττηθήκαμε από τον ΑΠΟΕΛ στην έδρα μας και τώρα το αντιμετωπίζουμε ως πρόκληση να νικήσουμε εμείς στη δική τους και να προκριθούμε ως πρώτοι. Θέλουμε να είμαστε πρώτοι. Αυτός είναι ο στόχος μας»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα