Εκνευρισμός στην ΑΕΚ για τα παράπονα της Nova

Εκνευρισμός στην ΑΕΚ για τα παράπονα της Nova

Gazzetta team
Εκνευρισμός στην ΑΕΚ για τα παράπονα της Nova

bet365

Η ΑΕΚ απάντησε στο συνδρομητικό κανάλι που είχε παράπονα επειδή δεν μίλησαν οι Πέτρος Μάνταλος και Χρήστος Αραβίδης.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Nova μετά το ματς της Ενωσης με τον Πλατανιά, εκφράστηκαν παράπονα επειδή οι Μάνταλος και Αραβίδης αρνήθηκαν να κάνουν δηλώσεις στον «αέρα» της ζωντανής εκπομπής. Είναι η πρώτη φορά μάλιστα που η Nova εκφράζει τέτοια παράπονα και γι' αυτό προκάλεσε τα νεύρα της ΑΕΚ.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, μέσω του Μηνά Λυσάνδρου, απάντησε προφορικά -τουλάχιστον προς το παρόν- στο συνδρομητικό κανάλι, διευκρινίζοντας ότι υποχρέωση της ΑΕΚ είναι να στείλει δύο παίκτες για δηλώσεις, όπως και έκανε (Μπάρκας και Κολοβέτσιος). Οχι δύο συγκεκριμένους παίκτες. Ο Μάνταλος, άλλωστε, θα μιλούσε αργότερα, όπως έκανε, στη μικτή ζώνη ως MVP του αγώνα ενώ ο Αραβίδης δεν ήθελε να μιλήσει και γι' αυτό αμφότεροι αρνήθηκαν να βγουν στη Nova.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα