Ανατροπή στο τέλος η Μπορντό

Gazzetta team
Ανατροπή στο τέλος η Μπορντό

bet365

Μεγάλη ανατροπή έκανε η Μπορντό, που με δύο γκολ του Καμανό (88', 90+3') στο τέλος επιβλήθηκε με 3-2 της Ντιζόν. Ισοπαλίες σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Η Μπορντό έκανε μεγάλη ανατροπή και επιβλήθηκε με 3-2 της Ντιζόν. Το ματς δεν είχε και πολλά να προσφέρει μέχρι λίγο πριν το ημίχρονο. Στο 44’ ο Αμπέιντ με εκπληκτικό φάουλ από τα 25 μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1!

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, όμως, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με το τέταρτο φετινό γκολ του Ρολάν. Στο 62’ η Ντιζόν πήρε και πάλι το προβάδισμα με τον Ταβάρες και εκεί που όλα έδειχναν ότι θα πάρει μία τεράστια νίκη, ήρθε ο Καμανό να φέρει τα πάνω-κάτω. Στο 88’ ο νεαρός επιθετικός έκανε το 2-2 με ωραία κεφαλιά μετά το κόρνερ του Πλάζιλ, ενώ στις καθυστερήσεις έκανε από κοντά το 3-2!

Στο μηδέν
Η Λιλ είχε να κερδίσει στην έδρα της Ναντ από το 2004 και η κακή παράδοση συνεχίστηκε. Μετά την αλλαγή στον πάγκο οι λιλουά παρουσιάστηκαν καλύτεροι, έχασαν τις σημαντικότερες ευκαιρίες, όμως στο τέλος έμειναν στο 0-0 με τα καναρίνια. Το ίδιο αποτέλεσμα είχαμε και στην αναμέτρηση της Μονπελιέ με τη Νανσί, με τους γηπεδούχους να τελειώνουν το ματς με 10 παίκτες, όταν στο 82’ ο Σεσενιό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Το έσωσαν Μετζ και Γκινγκάμπ
Τα μοναδικά γκολ του 22χρονου Βιόν φέτος είχαν έρθει με την δεύτερη ομάδα της Μετζ. Στην δεύτερή του εμφάνιση με την πρώτη ομάδα, όμως, ο πιτσιρικάς σκόραρε δύο φορές, για να δώσει τον βαθμό στην ομάδα του, που αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την Λοριάν. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Φαλέτ στο 11’, όμως ο Γουάρις έφερε γρήγορα το ματς στα ίσα στο 16’. Η ανατροπή ήρθε με δύο γκολ του Μουκάντζο (54’, 61’), όμως ο Βιόν μπήκε στο 75’ και μέσα σε 3’ πέτυχε δύο γκολ για το τελικό 3-3! Στην Καέν, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με κεφαλιά του Ροντλάν στο 79’, όμως είδαν τον Ντε Πο, που είχε μπει ως αλλαγή στο 67’, να κάνει το τελικό 1-1 στο 85’.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα