Μάνταλος: «Οποιος δεν μας πιστεύει, σπίτι του»!

Μάνταλος: «Οποιος δεν μας πιστεύει, σπίτι του»!

Gazzetta team
Μάνταλος: «Οποιος δεν μας πιστεύει, σπίτι του»!

bet365

Ο Πέτρος Μάνταλος βγήκε μπροστά μετά το 3-0 επί του Μάνταλου και απευθύνθηκε προς τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Ο αρχηγός της Ενωσης, ο οποίος αναδείχθηκε MVP στη νίκη επί του Πλατανιά, τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές αναλαμβάνουν την ευθύνη για τα άσχημα αποτελέσματα που προηγήθηκαν και έστειλε μήνυμα για το μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάνταλος...

«Η κατάσταση που βρισκόμασταν, πριν το παιχνίδι, ήταν δύσκολη. Υπήρχε γκρίνια και πίεση, που σε ένα βαθμό ήταν δικαιολογημένο. Στο πρώτο ημίχρονο αγωνιστήκαμε ακριβώς όπως τα προηγούμενα παιχνίδια, δηλαδή όχι όπως θα έπρεπε. Στο δεύτερο ημίχρονο, βελτιώσαμε κατά πολύ την απόδοσή μας, πετύχαμε το πρώτο γκολ και πήραμε δίκαια τους τρεις βαθμούς.

Νομίζω ότι η νίκη αυτή θα δώσει στην ομάδα πολύ καλή ψυχολογία για τη συνέχεια. Υπάρχουν τρία-τέσσερα παιχνίδια μέχρι τα Χριστούγεννα, που μπορούμε να κάνουμε ένα σερί και να επιστρέψει ψηλά στη βαθμολογία. Τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχουμε εμείς οι ποδοσφαιριστές. Εμείς αγωνιζόμαστε, κακά τα ψέμματα. Στους πανηγυρισμούς των γκολ βγήκε από μέσα μας όλη η πίεση του τελευταίου καιρού.

Η τύχη παίζει μεγάλο ρόλο. Και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ μπορεί να μην ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, αλλά χάσαμε τους βαθμούς που ήταν υπερπολύτιμοι. Το έχω πει: η ΑΕΚ θα επιστρέψει ψηλά. Όποιος θέλει να το πιστέψει, να είναι κοντά μας. Όποιος δεν θέλει να το πιστέψει, ας κάτσει στο σπίτι ή όπου αλλού και να κοιτάει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα