Μπάρκας: «Στο χέρι μου είναι να μείνω βασικός»

Gazzetta team
Μπάρκας: «Στο χέρι μου είναι να μείνω βασικός»

bet365

Για την πρώτη του εμφάνιση ως βασικός τερματοφύλακας της ΑΕΚ μίλησε ο Βασίλης Μπάρκας, τονίζοντας ότι από αυτόν εξαρτάται να παραμείνει στην 11άδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο γκολκίπερ της Ενωσης στη Nova μετά το 3-0 επί του Πλατανιά...

Για το γεγονός ότι ήταν βασικός: «Ήταν κάτι που περίμενα καιρό. Δούλευα καιρό γι’ αυτό. Η ΑΕΚ έδειξε ότι με εμπιστεύεται και τώρα είναι στα δικά μου χέρια να κρατήσω τη θέση, για να βοηθήσω την ομάδα για να ανέβουμε εκεί που αξίζουμε».

Για την εικόνα της ομάδας και αν επηρέασε το άγχος: «Είναι πολλοί παράγοντες. Είναι και το ψυχολογικό. Έχουμε περάσει δύσκολο καιρό. Δεν ερχόντουσαν και οι νίκες και γινόντουσαν όλα πιο δύσκολα. Όλες οι ομάδες εδώ κλείνονται. Δεν είναι τόσο εύκολο να διασπάσεις άμυνες. Είδατε, πετύχαμε το πρώτο γκολ και μετά άνοιξε το παιχνίδι, πετύχαμε και περισσότερα. Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα. Πρέπει όμως να βρίσκουμε τον τρόπο να ανοίγουμε αυτές τις άμυνες νωρίτερα και όχι στο 77’. Αν είναι εφικτό και στο πρώτο ημίχρονο».

Για την αλλαγή προπονητή και τη νοοτροπία του Μοράις: «Είναι μια διαφορετική φιλοσοφία με τον κ. Μοράις. Ο κ. Κετσπάγια είχε άλλη νοοτροπία. Σιγά – σιγά νομίζω την αφομοιώνουμε και θα μπορέσουμε να βγάλουμε κάποια πράγματα στο γήπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα